Tyske ANSH investerer i den grønne teknologi

ANSH er en stærk partner til erhvervskøretøjer i Rhein-Main-regionen i Tyskland. De er nu også et skridt nærmere en bedre CO2-neutralitet

Den tyske virksomhed ANSH GmbH er autoriseret servicepartner for Renault, Volvo, Scania, Iveco og Fiat Professional erhvervskøretøjer og et af de mest anerkendte multi-brand specialistværksteder i Rhein-Main-regionen.

Udvalget af ydelser dækker alle områder inden for erhvervskøretøjer: vedligeholdelse og reparationer, karrosseri- og lakarbejde, laser hjuljustering, dækservice og bilvask samt gennemførelse af lovpligtige syn. ANSH er nu også autoriseret installationspartner for de innovative Green Energy/MIPV.pro solpaneler.

Topstandarder for en succesfuld og bæredygtig fremtid

ANSH blev grundlagt i 2000 og opstod fra værkstedet hos den traditionelle virksomhed Johann Birkart Spedition, som allerede dengang satte høje standarder med kontinuitet, innovationsstyrke og den ukuelige vilje til “altid at gøre mere, end det krævede”.

Selv i dag bestemmer disse trendsættende værdier virksomhedens filosofi. Kompromisløs kundeorientering, et sortiment i konstant udvikling og brug af de nyeste teknologier danner sammen med kvalificerede medarbejdere grundlaget for førsteklasses service.

ANSH

Et plus for miljøet og økonomien

For ANSH omfatter en succesfuld fremtid også investering i grøn teknologi og vejen til CO2-neutralitet. Green Energy/MIPV.pro solpaneler er nu som det første projekt monteret på taget af kundemodtagelsescontaineren, hvor de skal aflaste klimaanlægget.

Autoriseret Grøn Energi installationsværksted

Matthias Richter fra Green Energy/MIPV.pro ledsagede installationen af ​​960wp-systemet plus laderegulator og 4000W inverter og gennemførte også uddannelsen til at blive certificeret Green Energy installationspartner. Administrerende direktør Joachim Gaisbauer og hans team er fascineret af muligheden for at bruge grønne energiprodukter på så mange områder: lastbiler, autocampere, både, kontorcontainere, små huse, busser osv. “Miljøbeskyttelse og bæredygtighed er et must i vores industri og i dag, siger han. Hvorfor valgte du Green Energy/MIPV.pro? “Produktfordelene overbeviste os.”

Claus Bjerno, landechef og chef for Green Energy Deutschland GmbH, er glad for samarbejdet: “Vi er sammen med EUROPART begejstrede for en så kompetent partner med så mange tilbud i Rhin-Main-regionen.”


Læs mere om ANSH: www.ansh-gmbh.de.
Rid på den grønne bølge med en solcelleløsning, der passer perfekt til dig! Kontakt din regionale EUROPART-afdeling.
Klik her for vores solcellebrochure.

ANSH