Autohaus Zobjack – når kun det bedste er godt nok

Autohaus Zobjack skifter til solceller fra Green Energy/MIPV.pro – sikkerhed frem for alt

Hos Opel-forhandleren i Dresden har de en autocamper der bruges til udlejning. Oprindeligt var der monteret monokrystallin solceller på, men de blev straks udskiftet med de fleksible solceller fra Green Energy/MIPV.pro. Begrundelsen er, at med traditionelle solceller er der en overhængende risiko for brand grundet Micro cracks- og overophedning i panelerne.

Lang og hård vej med tragedier og en ukuelig vilje

Det hele startede i 1886, med reparation af symaskiner. I 1926 blev virksomheden ændret til serviceværksted for DKW-personbiler og motorcykler. Under 2. verdenskrig blev værkstedet udslettet og hele familien til Walter Paul Schenk omkom. Walter Paul Schenk startede op igen og denne fighterånd er stadig kernen i virksomheden der i 2011 kunde fejre 125 års familietradition for salg og service af køretøjer.

Et stærkt samarbejde til glæde for kunderne og miljøet.

Autohaus Zobjack er certificeret installationspartner af Green Energy/MIPV.pro produkter og ser frem til at kunne tilbyde montering af de fleksible solceller på autocampere og direktøren Torsten Zobjack ser en klar fremtid i produkterne. Virksomheden skriver på deres hjemmeside: Med dette intelligente Plug + Play solcelleanlæg i din autocamper, oplades batterierne i din camper altid – på en bæredygtig måde og med grøn strøm. Reducerer dit CO2-udslip og brændstofforbrug, så du kan budgettere med lavere brændstofomkostninger og yde et værdifuldt bidrag til at beskytte vores miljø. Takket være solcelleanlæggene er du helt uafhængig af elnettet og får dermed mere fleksibilitet på farten. Derudover forlænges kapaciteten af ​​køretøjets batteri med Green Energy solcelleanlæggene, når det holder stille.

Autohaus Zobjack
Før og efter

Det er Gerd-Michael Röper fra Green Energy/MIPV.pro, der har været forbi og været med til montering af et 240Wp system på firmaets autocamper, en Karmann Mobil Dexter 560 AW 4×4 Ford Transit.

Vi ønsker Autohaus Zobjack tillykke med de nye solceller og ser frem til et stærkt samarbejde fremover.


Læs mere om Autohaus Zobjack her: www.zobjack.de
Få en solcelle løsning fra din lokale EUROPART og kør en sikker fremtid i møde.
Se vores brochure med solcelle-produkter.