Værkstedet Bartikowski er med på den grønne bølge

Mekanikerværkstedet Bartikowski, sørger for din bil eller truck er kørende. Nu monterer de også MIPV-solceller som installationspartner

Siden 1980 har Jörg Bartikowski haft sit værksted i Gelsenkirchen, nord for Essen i Tyskland. Værkstedet udvider nu deres forretning med at blive certificeret installationspartner for EUROPART af solcelleprodukter fra Green Energy/MIPV.pro. Som installationspartner kan de nu hjælpe andre med på den grønne bølge.

Totalløsning samlet et sted

Værkstedet har pt. 12 ansatte og 10 servicebiler, og her tilbydes der total service til alle mærker af biler og trucks, ligeledes kan de tilbyde både bugseringsservice og mobiltjeneste. Det betyder at mekanikeren kommer ud på stedet og kan hurtigere ordne problemet, en løsning der sparer kunden tid, en faktor der vejer tungt hos alle og specielt i transportbranchen. I forbindelse med certificeringen er der monteret et 165Wp solcellesæt på en af værkstedets servicebiler, en Mercedes Sprinter.

En holdbar løsning med store fordele

Med certificeringen er værkstedet kommet med i det store netværk af installationspartnere for Green Energy/MIPV-produkter, der dækker 41 lande, og netværket udvides hastigt. Oliver Böcher, fra Green Energy/MIPV.pro, der var med til at certificere værkstedet, har mødt Jörg Bartikowski, administrerende direktør, til en kort snak om hvorfor han har valgt at få monteret solceller og blive Green Energy-installationspartner.

”Med vores mobilservice er det vigtigt at vi har strøm til at holde ude på stedet, uden at holde i tomgang. Denne løsning er med til at reducere Co2 udledning, sikrer øget batterilevetid og det giver os en driftsikkerhed, og så starter servicevognen hver gang, selv om advarselsblink er tændt. Vi hørte om produktet gennem EUROPART, og valget var ikke svært. Produktet er nemt at samle, med denne plug-and-play løsning. Vi ser frem til at kunne tilbyde montering på vores kunders køretøjer” lyder det begejstret fra Jörg Bartikowski.

Vi ønsker Bartikowski GmbH tillykke med certificeringen og den første montering.


Du kan se værkstedets service og kontaktoplysninger her www.kfz-bartikowski.de

Alle vores løsninger forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART afdeling i dag for mere info og priser og kør en grønnere fremtid i møde. Besøg: www.europart.net

Download GREEN ENERGYs katalog her.