Black Box – den elektriske Schweizerkniv

En verdensnyhed af de helt store. Green Energy/MIPV.pro har udviklet en Black Box, der henvender sig til den krævende bruger af strøm, der ikke vil gå på kompromis med ydeevne og stabilitet

Den revolutionerende Black Box, der indeholder det nyeste inden for BMS (batteristyringssystem), har med sine samlede 16 batteripakker Lithium jern fosfat (LiFePO4), samlet 2,05 kWh batterikapacitet, samt indbygget inverter på 3000W ren sinus.

At inverteren er ren sinus, har stor betydning for levetiden på de brugsgenstande der sættes til inverteren. Vores produkt har desuden avanceret softstart, så værktøjer med stor startstrøm også kan drives.

black box

Black Boxen leveres som sæt med 4 stk. 55Wp high voltage fleksible CIGS solcellepaneler, så den samlede effekt er 220WP. Til ladning af batteripakken, bruger vi den mest optimale MPPT (maximum power point tracking) laderegulator, der sikrer en ladeeffektivitet tæt på 99 %.

High voltage opsætningen, sikrer at MPPT`en reagerer på det mindste dagslys, og derfor starter tidligere og slutter senere på dagen med at producere.

Den indbyggede MPPT-charge controller kan klare op til 2500Wp installeret effekt på indgangen, så skulle de medfølgende 220Wp vise sig ikke at være nok, så kan anlægget altid udbygges med flere solcellepaneler. Det er vigtigt at anføre at ingen dele i anlægget er over 60V enkeltvis, og derfor må håndteres af svagstrøms teknikere og almindelige mekanikere.

Vores CIGS-solceller er en del af pakken

Solcellerne der medfølger, er vores velkendte superfleksible CIGS-solceller der ikke kan få micro cracks eller hotspots, og dermed ikke udgør nogen brandfare. CIGS-teknologien er speciel, da den optager alle lysets farver og liggende på taget af et køretøj vil den producere ca. 40% mere end anden solcelle teknologi med tilsvarende placering.

Teknologien udmærker sig også ved at være mindre sensitiv over for varme, som er alle solcellers fjende i produktionsøjemed, her mister CIGS teknologien under halvdelen af det produktionstab, som andre solcelleteknologier på grund af varme. Den specielle lim på bagsiden af solcellen, er et produkt der produceres af Green Energy, og virker som isolator på tagets overflade, her vil der maksimalt kunne opstå 60 grader celsius mellem solcellepanel og tagets overflade, dermed sikres eventuelt varmefølsom isolering i køretøjet at smelte.

black box

Vores Black Box, er med sit kompakte design, bygget så den passer under passagersædet på for eksempel, en Ford Transit.    
– Længde 52 cm
– Bredde 29 cm
– Højde 23 cm

black box

Black Box ES3000+ med et Peak på 5000W kan levere grøn strøm til selv den mest krævende opgave. Peak belastningen på 5000W er mulig op til 5 minutter ad gangen.

De 4 opladningsmetoder

  • 1. vekselstrømsopladning fra landstrøm (230V)
  • 2. solcelle opladning, fungerer helt af sig selv, er der lys så oplades batteriet
  • 3. Opladning fra bilens generator via den avancerede booster, som selv detekterer når bilen er i drift, og generatoren dermed har overskud til opladning
  • 4. hybridopladning, her kan Black Boxen fungere som nødstrømsanlæg (UPS), hvor landstrømmen ledes lige igennem, men batteri og inverter automatisk kobles ind ved strømbrud.

Den medfølgende booster, der kan lade med 1180W, sikrer lynopladning fra bilens generator.

Boosterens indbygningsmål er: længde 24 cm, brede 13 cm, og højde 5 cm.

Der medfølger Andersson stik og øvrige kabler til montage.

Husk 25-35 kvadrat kabel fra bilens batteri til boosteren og 16 kvadrat fra booster til Black Box.
Der er 2 stk. 220 volt udgange, og 4 stk. USB-udgange, samt 4 stk. USB-C udgange, så du kan oplade din mobil eller IPad.

E-stratifikation

Vores Black Box er E-certificeret, dermed opretholdes fabriksgarantien på de køretøjer den monteres i. Black Boxen er bygget efter de nyeste sikkerhedskrav, og er naturligvis er stødsikker.

Det indbyggede batteri er transportgodkendt, og har en batteristyring (BMS), der sikrer en kontinuerlig balancering af alle battericellerne.   

Den indbyggede LCD-skærm, gør det muligt at monitorere status og data i realtid. Man kan også via den indbyggede Bluetooth funktion følge med fra mobiltelefonen. Appens intuitive interface giver dig et nemt og klart overblik. Appen understøtter både iPhone og Android.

Black Boxen kan anvendes i alle bilmodeller uanset drivmiddel. Dette produkt kan ikke købes gennem forhandlere, så skriv derfor direkte til os på vores kontaktformular, husk at skrive din geografiske placering.