C. Vreugdenhil Transport implementerer 6 nye solcelleinstallationer

C. Vreugdenhil Transport sikrer effektiv stykgodstransport mellem Frankrig, Sverige og Holland – nu med solcelleløsninger for en grønnere fremtid

Reduceret belastning: batteri og CO2

I dag udnytter chauffører i stor udstrækning de elektriske bekvemmeligheder, som moderne lastbiler tilbyder. Ikke overraskende, hvis du ved, hvilke afstande der nogle gange skal tilbagelægges. Derfor er det ikke en unødvendig luksus at have og bruge en mikrobølgeovn, køleskab, tv-skærm eller selvfølgelig bare aircondition, lamper og GPS. Dette medfører imidlertid, at batteriet er betydeligt påvirket af den omfattende brug fra alle disse enheder. En udfordring, der også spiller en betydelig rolle hos C. Vreugdenhil Transport.

CIGS-solceller til transport

Selvom lastbilerne tilbagelægger mange kilometer, overstiger strømforbruget, når de er parkeret, generelt det, de kan oplade under kørslen. Dette betyder, at lastbilerne skal lade op ekstra i pauser ved at lade motoren køre i tomgang – en praksis der ikke kun er skadelig for miljøet, men også for brændstofforbruget.

Den miljømæssige belastning har også en alvorlig indvirkning på batteriets levetid, hvilket har ført til en eftersøgning af en løsning. Her kommer CIGS-solcelleløsninger til køretøjer ind i billedet.

Ubegrænset brug uden tomgang

I samarbejde med Wijlhuizen Rotterdam tog vi på besøg hos C. Vreugdenhil Transport for at finde den mest egnede løsning, der kunne imødekomme deres behov. Baseret på tekniske data har C. Vreugdenhil Transport investeret i seks plug-and-play solcelleløsninger til deres lastbiler.

Disse solcellesæt vil sørge for den nødvendige ekstra strøm til batteriet. Især i situationer, hvor lastbilen er parkeret, og motoren er slukket, vil solcelleløsningen have en betydelig indvirkning. Tidligere blev batteriet hurtigt afladet i disse perioder, men solcelleløsningen hjælper med at afbøde dette. Resultatet er, at chaufførerne nu kan bruge elektriske apparater og batteriet i længere tid, selv når de tager en hvil.

En grønnere fremtid

Udover dette forsøg er C. Vreugdenhil Transport også interesseret i at installere solceller på taget af trailerne. Denne tilføjelse er til brug for kølemotoren og kølemotorens batteri. Uden solceller er et batteri i gennemsnit tomt efter ti dages manglende opladning. Denne funktion forlænger tiden betydeligt.

Inden længe vil C. Vreugdenhil Transport udstyre både lastbiler og trailere med vandtætte laderegulatorer og solceller. Et tiltag der forlænger batteriernes levetid og ydeevne både under brug og over tid. Dette er en win-win-win situation. En vindersituation for chaufføren, så han eller hun kan bruge apparaterne uden at starte motoren, en vindersituation for traileren med kølemotor, der er forsynet med strøm i godt ti dage og en vindersituation med hensyn til miljøet pga. strøm der genereres via solenergi, naturligvis har en minimal CO2-udledning.

Uvildige data fra kunder rundt om i verden, viser at der kan spares 500+ liter brændstof årligt, pr langdistancelastbil, monteret med solceller. Skal du også have en solcelleløsning der er skræddersyet dit behov?


Læs mere om virksomheden her: www.vreugdenhil-transport.com

Green Energy/MIPV.pro solcellesæt forhandles i mere end 50 lande. Med EUROPART’s store forhandlernetværk, og det store installatørnetværk rundt i verden, kan du nemt få en løsning, der sikrer dig driftsikkerhed og hjælper dig mod mindre co2-emission.
Besøg: www.europart.net

Download brochure fra Green Energys/MIPV.pro her.