Specialudviklet Charge Controller – Optimal ladning uden risiko for overophedning

Den perfekte Charge controller udviklet primært til CIGS teknologi solceller i transportsektoren – giver optimal ladning og lang levetid på batterier

En lade regulator/ chargecontroller laver spændingen fra solcellerne om til 12V eller 24V til opladning af batteriet. Det er vigtigt at denne ladning er kontrolleret, så man ikke risikerer at overlade batterierne. Det sikrer den intelligente Chargecontroller fra Green Energy/MIPV.pro.

Denne Charge Controler finder selv ud af om det er et 12 eller 24V batteri der skal lades.

Se hvor simpelt der er at montere vores charge controllere:

Spændingen fra solcellerne skal ligge mellem 36 – 115 V for at lade batteriet, dette styres automatisk af denne enhed, der i øvrigt lukker ned hvis der er over 115 V. Lade algoritmen og den indbyggede intelligens sikrer mod at batteriet overlades, med risiko for at batteriet koger.

Dermed er en væsentlig risiko for brand minimeret. Der er en indbygget blæser der nedkøler Chargecontrolleren hvis der er behov for dette, hvilket sikrer elektronikken mod overophedning.

Lade algoritmen i vores standard Chargecontroller sørger for at blybatteriet ikke sulfaterer, hvormed levetiden forlænges væsentligt.    

chargecontroller

Chargecontrolleren findes i en Lithium optimeret udgave der passer 100% sammen med vort egenudviklede og patenterede lithium batteri.

Læs mere om vores højeffektivt lithium batteri – der har stor ydeevne og masser af power

chargecontroller

Chargecontrolleren er af typen MPPT, der med en specielt udviklet Multi Power Point Tracking software giver 30% større udbytte af netop CIGS-solcellerne fra Green Energy.

Denne Charge Controller fås både til bly/syre, AGM og lignende batterityper, samt som tidligere skrevet, en udgave specielt til Lithium batterier.

Alt på denne Chargecontroller virker automatisk via den specielle software, dog kan man selv indstille toplade spændingen, standard ved 12 V = 14.4 og for 24 V = 28,7 V.

Vores Chargecontroller fås i to varianter, en på 30 amp og en 50 amp. Ved solcelleanlæg større end 350Wp ved 12V, skal der bruges en 50 amp lade regulator, denne model kan bruges ved 12, 24 og 48V systemer.

Vore chargecontrollere sælges ikke separat, men er en del af vore Plug and Play pakker.

Få mere information, send os en besked.

Se introduktionsvideoen her: