Duvenbeck – stabilitet og fremsyn

En rejse gennem tid og sted

Igennem mere en 80 år, har Duvenbeck-koncernen stået for høj kvalitet inden for transport og logistikbranchen. Fra den spæde start tilbage i 1932, hvor et hold heste var drivkraften i flyttegodsfirmaet grundlagt af Bernhard Duvenbeck, og til nu hvor virksomheden har udviklet sig til en fuld-service logistikudbyder med 1.600 lastbiler og 34 lokationer i 8 lande.

Duvenbeck

Teknologi udviklet til køretøjer

En ny rejse begynder en kold decemberdag, hvor Jens Ottosen fra Green Energy/MIPV.pro samt Olaf Giesen, administrerende direktør fra EUROPART Holding GmbH var mødt på Duvenbeck hovedkontor i Hamminkeln, Tyskland. Her skulle de første lastbiler monteres med CIGS -solcellesæt fra Green Energy/MIPV.pro i samarbejde med Europart.

LÆS OM SOLCELLER MED NY AVANCERET TEKNOLOGI

CIGS-teknologien er helt speciel og tilpasset et liv på et køretøj. I første etape monteres et antal lastbiler og en Mercedes Vito med henholdsvis 165 Wp sæt til lastbilerne og et 240 Wp sæt til Mercedes Vito, alle køretøjer får desuden monteret en specialfremstillet 1500 W inverter til 24 Volt udelukkende til lastbiler, dermed er der 220 V i alle vogne.

Vores inverter er ren sinus inverter. De kan ydes dobbelt effekt i peak i forhold til kontinuerlig effekt.

Samarbejde og vidensdeling

Duvenbeck’s egne mekanikere uddannes og certificeres af MIPV.pro, og efter en testkørselsperiode og evaluering kan Duvenbeck selv stå for montering af de øvrige sæt. Montering af solceller vil give en brændstofbesparelse, og sikre at vognens batteri ikke drænes, tomgangskørsel kan undgås, en klar fordel for både miljøet og pengepungen.

Alle solcellesæt fra Green Energy/MIPV er lavet som plug-and-play-sæt og vores produkter er E-certificerede, hvorved fabriksgaranti bibeholdes på køretøjet ved montering.

– LÆS OM GREEN ENERGYs PLUG AND PLAY

Duvenbeck

Hos Green Energy/MIPV.pro er stolte af at være med på den næste del af Duvenbeck koncernens rejse, og vi ønsker dem stort tillykke med de nye solcellesæt.

Ønsker du også solceller på din lastbil eller Van, kontakt din lokale Europartafdeling: www.europart.net/dk.

Duvenbeck