Et klart dreamteam

Når de to største europæiske aktører inden for hver deres felt teamer op, skabes der sød musik og fremtiden er helt klart grøn

Hver gang solen står op i disse dage, breder smilet sig på ansatte hos både Green Energy/MIPV.pro og Europart.

Et klart dreamteam
Udstilling i Europart München

Green Energy/MIPV.pro, der er Europas største leverandør af solcelle produkter til lastbiler, varevogne og busser har teamet op med Europart, der er Europas største leverandør af dele til samme.

Denne fællesindsats med Europarts 1700 dedikerede medarbejdere, skal sikre at hele Europas transport flåde får adgang til lokalt at kunne købe det ypperligste inden for CIGS-solcelle sæt samt inverter og litiumbatterier.

Innovative produkter repræsenteret i 27 lande

Samarbejdet med Europart, der er repræsenteret i 27 lande, gør at Green Energy/MIPV.pro får cementeret positionen som førende inden for CIGS-solcelle sæt til køretøjer. 

Green Energy/MIPV.pro er med dette nu repræsenteret i 34 lande inkl. USA.

Det er flere års intens udvikling der ligger til grund for et produktkatalog spækket med innovative produkter i topkvalitet.

Første opgave i samarbejde med Europart bliver at uddanne deres 115 kørende sælgere i Tyskland, dette sker i tæt samarbejde med den nye landechef for Green Energy/MIPV.pro tyske datterselskab Claus Bjerno.

Et klart dreamteam

Det er vigtigt for os at få klædt alle Europarts medarbejdere rigtigt på, dermed sikres en ensartet og professionel vejledning af kunder, hvilket er kernen i begge firmaers filosofi, udtaler CEO for Green Energy A/S, Karl Andreassen.

Et klart dreamteam

Green Energy/MIPV.pro indsætter en flåde af demobiler med teknikere der skal understøtte de lokale EUROPART sælgere ved deres kundebesøg. Det er udslagsgivende at kunne give slutkunden en direkte information fra fabrikken, hvilket også giver værdifuld feedback til Green Energy /mipv.pro fra markedet.

Der opbygges i løbet af de næste 24-36 måneder demobil flåder i alle 27 lande hvor EUROPART er repræsenteret.

“Vi er utrolig stolte af at EUROPART har valgt Green Energy/MIPV.pro som deres samarbejdspartner på det grønne område og at vore produkter nu kan leveres ”over night” direkte fra EUROPART`s 40.000 m2 store centrallager i Tyskland” – udtaler CEO for Green Energy A/S, Karl Andreassen.

Et klart dreamteam

Europart der har eksisteret i 73 år, er en fantastisk samarbejdspartner for os, med deres mangeårige tilstedeværelse i branchen er der ingen tvivl om at de sidder solidt på markedet, og vi står klar til at sikre solceller og vores øvrige produkter af en ekstrem høj standard til alle deres kunder.

Vi er stolte over at være med på denne rejse og er sikker på det bliver til stor gavn for alle og vil medvirke til en yderligere CO2 reduktion på de køretøjer der får monteret systemerne.

Se mere på : www.europart.net

Alle produkter fra Green Energy/MIPV.pro er designet og udviklet i Skandinavien. Vores produkter er E-certificerede, hvormed al fabriksgaranti på køretøjet bibeholdes efter montering, hvilket er af stor vigtighed for kunden. 

E-stratifikation

Video: