SES VI TIL FERIE FOR ALLE den 24.- 26. FEBRUAR 2023?

Ferie for alle

Green Energy/MIPV.pro slår lejr til årets feriemesse, når Ferie for Alle slår dørene op den 24. februar i MCH Messecenter Herning

Når den samlede branche mødes til skandinaviens største feriemesse, der breder sig over 14 haller, står vi klar til at give både nybegyndere og garvede campingentusiaster et indblik i CIGS-solceller til køretøjer.

”Vi glæder os meget til at vise vores solcelleløsning frem for de rejsehungrende danskere. Vi håber at mange besøgende vil lægge vejen forbi vores stand og deltage i konkurrencen om at vinde et komplet solcellesæt,” siger Karl Andreassen, CEO og Co-founder i Green Energy/MIPV.pro.

På standen præsenteres du for ferie uden kompromis. Med vores campingsæt, bestående af CIGS-solceller designet specifikt til transport og en campinginverter tilpasset campisters behov, er du garanteret frihed og store besparelser.

”Hvad end ferien skal holdes i Danmark eller i sydens sol, og uanset om du kører i autocamper, van eller har en campingvogn på slæb, så kan vi hjælpe med at designe en grøn ferie. Med vores CIGS-solceller på farten i det rullende hjem, er du uafhængig af landstrøm og fri til at køre hvorhen du vil, når du vil, så længe du vil. Du vil aldrig være bundet til ét sted,” tilføjer Karl Andreassen.

Mød os på stand H6052 i hal H – og find imellem tiden løsningen, der passer til dit behov på www.solarcamper.pro.