GN Group Kft. ser lyst på fremtiden

Hos transportvirksomheden GN Group Kft. er man med på den grønne bølge. De har monteret det første solcellesæt på en af deres sættevogne

Den Internationale shipping, speditør og transportvirksomhed GN Group Kft. ligger i Ungarn. Ejer og adm. direktør, Gábor Nagy, har siden 2009 drevet en virksomhed, der både er elsket og hadet. For transportbranchen må ofte ligge ryg til et rygte med forurening, generende larm, udstødningsgas og tomgangskørsel. Det problem afhjælper direktør Gábor Nagy nu med montering af solceller på taget på en af virksomhedens Mercedes sættevognstrækker og de sparer mellem 500 – 700 l. diesel.

International transport af frugt og grønt

Med base i Györ, nord for Budapest i Ungarn, sørger virksomhedens 25 ansatte for at levere frugt og grønt internationalt. Virksomhedens 14 sættevognstrækkere kører dagligt med vare der kræver den største omhyggelighed og konstant temperatur. Levering til tiden er også vigtigt og det er bl.a. her montering af det første sæt solceller på en af virksomhedens sættevognstrækkere.

Samarbejde og nytænkning skaber resultat

Det er igennem EUROPART at GN Group Kft. har hørt om solcelleprodukterne.

Csaba Koncz fra Green Energy/MIPV.pro har været med til monteringen af det første 110Wp solcellesæt på en af virksomhedens Mercedes biler. Han møder her adm. direktør Gábor Nagy til en snak om hvorfor de har valgt vores produkter.

”Efter vi blev introduceret til produkterne gennem EUROPART, blev vi meget interesseret i løsningen. Denne løsning giver os brændstofbesparelse, vi undgår tomgangskørsel. Batterilevetiden forlænges og vi er sikrer på vores flåde starter hver gang.”

Til spørgsmålet om fremtidsplanerne fortsætter Gábor Nagy, ”når den første test her er overstået skal vi have monteret flere, det er sikkert!”

Vi ønsker GN Group tillykke med den første montering, der bliver fuldt op af flere til glæde for både økonomien og miljøet.


Du kan også sikre dig brændstofbesparelse og kører mod en grønnere fremtid. Kontakt din lokale EUROPART afdeling nu og bliv en del af den voksende familie af virksomheder der kører grønnere.

Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro katalog her.