GR Transport & Logistik er dagligt på farten med kølevarer

Den tyske virksomhed GR Transport & Logistik GmbH kører med kølevarer. Solceller fra Green Energy/MIPV.pro sikrer nu strøm til deres sættevogne

Fra etableringen i 2013 og til nu, har virksomheden GR Transport & Logistik GmbH vokset sig til et anerkendt internationalt speditørfirma. Kodeordet er pålidelighed og fleksibilitet. Det bliver nu sikret endnu mere med monteringen af solceller fra Green Energy/MIPV.pro på den første af firmaets 15 køretøjer.

GR Transport & Logistik GmbH

Din leverandør af kølevarer

Virksomheden tilbyder transport af kølevarer til supermarkeder, korntransport og langdistancetransport. Med mere end 25 ansatte og et logistikareal på over 25.000 m2, har virksomheden, med hovedbase i Rudolstadt, Douai FR, Tyskland, nemt ved at tilbyde komplette logistikløsninger til mellemstore virksomheder i regionen og til globale virksomheder. Et bredt international netværk, der sikrer kunden en hurtig og individuel løsning til hele verden, uvurderlig når man taler om fødevarer.

GR Transport & Logistik GmbH

Co2 neutralitet og driftsikkerhed

På spørgsmålet om hvorfor valget faldt på solceller fra Green Energy/MIPV.pro siger Rene Görner klart: ”målet med at få monteret solceller er udover brændstofbesparelsen også Co2 neutralitet. At få selvforsynende sættevogne der igen øger fleksibiliteten. De skal også sikre strøm til køletrailere med elektrisk bagklap. Vi skal væk fra den forurenende tomgangskørsel, udtaler Rene Görner.

Se mere om brændstofbesparelser ved montering af solceller her:

Stort system til test

Der er monteret et 320Wp solcellesæt, en 50A laderegulator og en 4000W inverter på en køletrailer i første omgang. Vi kører en testfase med dette system nu lyder det fra Rene Görner og så skal der monteres på 3 køletrailere mere.

Vi hos Green Energy/MIPV.pro er glade for i samarbejde med den lokale EUROPART at kunne levere solcellesæt, og ønsker GR Transport & Logistik GmbH tillykke med den første testvogn.

GR Transport & Logistik GmbH

Læs mere om GR Transport & Logistik GmbH på WWW.GR-LOGISTIK.COM.

Husk du kan købe dine nye solceller hos din lokale EUROPART, så du også kan spare brændstof og blive co2 neutral.

Se vores brede udvalg af solceller her: KLIK HER FOR LINK TIL BROCHURE.

GR Transport & Logistik GmbH