Green Energy og MIPV.pro tager ansvar med Second Life

Green Energy skaber liv til deres brugte solcelle produkter, og sikrer dermed at firmaets grønne linje fortsætter

Hos den hurtigt voksende solcellevirksomhed Green Energi/MIPV.pro, har vi besluttet os for at tænke langsigtet. Vores solceller, der leveres til mange forskellige firmabiler, varevogne, campingvogne o.lign, har en holdbarhed der langt overstiger levetiden på de køretøjer de monteres på.

Det har vi valgt at udnytte via vores Second Life program. Solpanelerne fjernes fra vognene og på fabrikken i Danmark omdannes de til små solcelle systemer, der kan levere den vigtige strøm til en række Afrikanske familier. Ved at sikre strøm til familierne, kan Green Energy/MIPV.pro være med til at skabe tryghed og vækst lokalt.

Det smarte i dette Second Life produkt er, at der ikke er en generator der skal bruge brændstof, solpanelerne kræver ingen vedligeholdelse, og kan tåle både ekstremt vejr, og at der bliver kørt eller gået på panelerne.

Second Life

Bæredygtighed

Helt fra tilblivelsen af solcellerne, er der tænkt på bæredygtigheden. Vores solceller laves af 4 komponenter, Kobber, Indium, Gallium og Selenid. Kobber som vi udvinder af kabelskrot, Indium og Gallium udvindes fra fladskærme og Selenid fås fra raffinering af kvartssand.

For os er det yderst vigtigt at sikre vi næsten udelukkende bruger genbrugsmaterialer, og intet kommer fra minedrift. Vores politik om genbrugsmaterialer har gjort at vi, eksempelvis får rigtig mange m2 solceller ud af en enkelt skrottet IPhone-skærm.

Vores Second Life projekt, har vi formidlet i samarbejde med AAA (African Afforestation Association- Skovrejsning i Afrika), en NGO-organisation. De kan, som os, se et udviklingspotentiale i solceller i området, og håber på at de i samarbejdet med Green Energy/MIPV.pro at kunne sætte skub i den bæredygtige energi.

Klimaaftryk

Udover vores Second Life projekt i samarbejde med AAA, støtter vi også aktivt skovrejsning i området, derved neutraliserer vi vores CO2 regnskab. Dette gør vi bl.a. også for at kompensere for de rejser, der er nødvendige i en virksomhed som vores, der har kontakter over hele verden. Ved primært at plante mango- og cashewnøddetræer skabes der også indtjeningsmuligheder for familierne, og mindsker skovrydning.

Second Life

Green Energy/MIPV.pro er en global virksomhed, med centrallager i Danmark, vi støttes af den Norske innovations fond og den danske vækstfond.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der på en innovativ måde udnytter solens energi, og omdanner denne energi til en økonomisk bæredygtig gevinst for alle. Se vore Plug-and-Play produkter.

Second Life
Fra venstre, Salam fra Green Energy, Helle Formand for AAA i Danmark og bestyrelsesmedlemmerne Daniel og Comfort, sidst i rækken Light som er den operationelle leder i Afrika.

Du kan læse mere om AAA på deres facebookside.

Kontakt os for mere information.