J&W Glob Service sikrer kontinuitet

Professionel lastbilreparation er J&W Glob Service’s speciale. Deres hjælp er nu blevet grønnere med montering af solpaneler på en af servicevognene

Siden 2016 har den polske virksomhed J&W Glob Service baseret i Poznań i Polen, ydet hurtig og effektiv service til sine kunder. I tilfælde af en ulykke eller behov for at reparere en særlig tung lastbil, sender virksomheden en af ​​sine servicebiler direkte til stedet.

Ved at implementere fleksible løsninger har virksomheden nu taget et skridt mod CO2-neutralitet og har installeret solpaneler fra Green Energy/MIPV.pro på taget af den første af virksomhedens 20 servicebiler.

God service på det europæiske marked

Med en 24/7 mobiltjeneste, der dækker Tyskland, Frankrig, Belgien og Holland, har virksomhedens 45 medarbejdere altid meget at lave. Virksomheden går konstant op i at højne sine medarbejderes kvalifikationer og samler viden om de nyeste løsninger, der anvendes inden for tung transport. Alle servicebiler er udstyret med elværktøj, svejsere og kompressorer. Det er her, solpaneler er nyttige.

J&W Global Service sikrer kontinuitet

En grøn løsning til gavn for medarbejdere og kunder

Bartek Jankowski, polsk country manager for Green Energy / MIPV.pro, hjalp med installationen af ​​et 190Wp solpanelsæt, 3000 W forstærker, inverter og 200 AMP lithiumbatteri i Fiat Ducato.

Da ejeren af ​​J&W Glob Service Włodzimierz Woźniak bliver spurgt om årsagen til at vælge Green Energy/MIPV.pro-produkter, er svaret: “Dette er en fantastisk løsning, fordi det giver os yderligere strøm, som også er CO2-neutral. Vi ved, at værktøjer løber tør, mens du arbejder. Dette sker ofte på vejen, hvor der ikke er adgang til elnettet. Vores samarbejdspartner EUROPART Polska informerede os om disse produkter – opsummerer Włodzimierz Woźniak.

Vi ønsker J&W Glob Service tillykke med den første installation af solpaneler.


Få mere at vide om virksomheden: www.naprawatir24.pl.
HUSK, at du også kan finde solpaneler, der passer til dine behov. Kontakt din lokale EUROPART og gå mod en grønnere fremtid.
Læs mere om vores produkter i brochuren her.

J&W Global Service sikrer kontinuitet