Et specielt jubilæum hos Green Energy/MIPV.pro

Ruth

Som en af grundstenene hos Green Energy/MIPV.pro, sørger Ruth Lauritzen for at holde styr på tallene i den hastigt voksende virksomhed

Da Ruth Lauritzen, tilbage i 2020 gik rundt og nød sit otium i Gedved, lå det ikke lige i kortene at den pensionerede regnskabschef skulle genoptage sin karriere. Men efter flere overtalelsesforsøg fra Direktør Karl Andreassen, trak hun igen i arbejdstøjet, og kan nu d. 20. august i år fejre 3-års jubilæum som Book keeper hos os. Den værdsatte medarbejder kunne derudover fejre sin 78-års fødselsdag i sidste uge.

Stop på arbejdsmarkedet betød ikke stop med arbejde

Efter et langt arbejdsliv som regnskabschef, stoppede Ruth Lauritzen tilbage i 2000, efter næsten 30 år. Det betød dog ikke et farvel til regneark og bogføring. Igennem frivilligt arbejde i div. foreninger, har den arbejdsomme dame sørget for at holde sine færdigheder ved lige ved at stå for regnskaber. Et arbejde der i sidste ende førte hende til vores virksomhed.

Ruth

En trio fra start har vokset sig til at stort orkester

Da den erfarne dame trådte ind på kontoret i Vejle, til første arbejdsdag, blev hun en del af en trio, med visioner og planer. Det blev nu en fast rutine at tage turen fra Gedved og til Niels Bohrs Vej i Vejle, hver mandag. Arbejdsopgaverne voksede hurtigt i takt med at antallet af ansatte voksede. I dag sørger Ruth Lauritzen for at holde styr på regnskabet i det hastigt voksende firma, der i dag har ansatte og samarbejdspartnere fordelt over hele verden. Som Ruth selv udtaler det;

Der står i min kontrakt at jeg opsiges når jeg bliver 90 år, men jeg tror nu ikke jeg gider arbejde så længe. Men planen er da at blive ved til jeg runder 80 år. Det er meget berigende at komme ind på kontoret hver mandag og mærke pulsen. Jeg nyder det meget.”

Vi ønsker Ruth Lauritzen stort tillykke med både jubilæum og fødselsdagen og ser frem til mange gode år sammen fremover.