Intelligent og kompakt Booster designet til Euro 6 – Euro7

Skandinavisk udviklet Booster afhjælper problemer med at oplade lithiumbatteriet fra bilens generator

Hvor der er vilje, er der vej! Green Energy/MIPV.pro har udviklet en Booster, der sikrer opladning af eksterne forbrugs-lithium batterier under kørsel med bl.a. Euro 6, Euro 6+ og højere.

booster

Stigende miljøkrav og ny teknologi gør at generatoren i Euro 6, Euro 6+ og Euro 7 biler lader helt ned til 10,8 V i deres lade algoritmer, og Litium batterier skal bruge 14,6 V. Samtidig åbner et konventionelt skillerelæ ved 12,8V, derfor er det blevet en nødvendighed at have en DC/DC-converter = Booster som takler disse nye udfordringer.

Denne smarte Booster (DC/DC-converter), konverterer helt nede fra 9 V til 14,6 V og udnytter generatorens ledige kapacitet således at der genereres strøm til forbrugsbatteriet.

Dermed sikres du, at batteriet oplades 100 % – imod 75 % – eller slet intet uden Booster. Det har igen stor betydning for batteri-kapaciteten når bilen ikke kører, at det er blevet fuldt ladet, og dermed betydning for hvor meget værktøj du kan oplade fra det eksterne lithiumbatteri.

Boosteren erstatter det konventionelle skillerelæ, samtidigt med at det sikrer at der ikke er forbindelse mellem forbrugsbatteriet og bilens startbatteri.

Til forskel fra andre Booster på markedet, der skal have en ledning til tændingen, er denne Booster intelligent og registrer selv når generatoren kører og har ledig kapacitet. 

Den intelligente teknologi, samt den kompakte størrelse, længde 24 cm, brede 13 cm, og højde 5 cm, gør at den nemt kan monteres i bilen.

booster

Boosteren er uundværlig i forhold til at lade litium-forbrugsbatterier direkte fra bilens generator.

Denne løsning kan også kombineres med et af vores solcellesæt, så er du ikke kun garanteret opladning under kørsel, men også når bilen holder stille, hvor det at have motoren til at køre tomgang ikke er ønskværdigt. Du kan se mere om vores plug-and-play sæt her.

Vores Booster fås i to versioner, en til vort patenterede 12V / 200Ah Litium batteri.

Der er udviklet en speciel Booster 9 V – 58 V til vores patenterede Black Box løsning. Black Box bruges altid i en kombination af Booster og solceller, se mere her.

Denne Booster, og alle andre produkter fra Green Energy/MIPV.pro er E-certificeret, installation ændrer derfor ikke på bilens fabriksgaranti.

E-stratifikation

Få mere information her.