Tysk grundighed skaber resultater hos Korent Transport og dækservice

Høj faglighed og super faciliteter, endnu et lokalt støttepunkt for montering af solceller i Tyskland

Irina og Andreas Korent har drevet Korent Transport og dækservice GmbH i Ensdorf, Saarland, Tyskland siden 2008.

Speciale i farligt gods

Korent Transport

Korent Transport og dækservice GmbH har specialiseret sig i transport med farligt gods og med et stort og velfungerende værksted er de velfortjent udnævnt til at være det første, ud af en række, lokale støttepunkter til montering af Green Energy/MIPV.pro produkter solgt af www.Europart.net i denne region i Tyskland. Her kan kunder få monteret solceller fra Green Energy/MIPV.pro. Ideen med lokale støttepunkter er genial og yderst kundevenligt.

Det sikre en hurtig og effektiv service for køber.

En Volvo under forvandling

En af vores tekniker har besøgt Korent Transport og dækservice og i den forbindelse været med til installation af et 165 Wp solcellesæt på den første Volvo FH12 og i den forbindelse er værkstedet blevet certificeret til fremtidig MIPV-montage (Mobile Intigrated PhotoVoltarig).

Korent Transport

Sikkerhed frem for alt i ADR

Når man skal installere solceller, og alt andet ekstra udstyr, på lastbiler der kører med farligt gods, er der nogle udfordringer i forhold til retningslinjerne for ADR – kørsel med farligt gods. Af sikkerhedsårsager må der ikke monteres noget i ADR-zonen det vil bl.a. sige bag på førerhuset, hvorfor al ledningsførelse skal ned igennem kabinen.

Ved at gå gennem kabinen, er det muligt at koble solcellesættet til pluspolen på torpedopladen og dermed kan der lades direkte på batteriet via charge controlleren, der med den patenterede teknologi sikrer at batteriet ikke overlades. De ultratynde CIGS solcellepaneler limes direkte på taget af førerhuset og yder ingen vindmodstand.

– LÆS OM SOLCELLER MED NY AVANCERET TEKNOLOGI

Korent Transport

Nem og sikker montering

Vores solcellesæt leveres som et færdigt plug-and-play sæt komplet med kabler, lim og taggennemføring. Produktet er E-certificeret, hvormed al fabriksgaranti bibeholdes på køretøjet.

Se mere om Korent Transport og dækservice her: www.korent-gmbh.com.

Ønsker du også solceller på din lastbil, kontakt din lokale Europartafdeling: www.europart.net/dk.

Korent Transport