Den grønne løsning tager skraldet!

Kottmeyer har specialiseret sig i international spedition og renovation. De har nu valgt at få solceller fra Green Energy/MIPV

I mere end et halvt år århundrede, har virksomheden Kottmeyer GmbH og Co, arbejdet med spedition og renovation. Gennem alle årene er der et motto der har fuldt med og er en af de vigtigste værdier i virksomheden. ”Stagnation betyder regression” – et motto der nu har resulteret i at de har fået monteret solceller fra Green Energy/MIPV.pro i samarbejde med EUROPART.

Krav og omstillingparathed

I en branche som deres, med et utal af regler og love, der hele tiden skærpes, er det nødvendigt at tænke i nye muligheder for en grønnere profil. Det er her solceller fra Green Energy/MIPV.pro kommer ind. Med en flåde på ca. 210 køretøjer er der meget at hente på den brændstofbesparelse solcellerne giver. Batterilevetiden øges også betydeligt. Målet for Kottmeyer er at opnå co2 neutralitet.

Kottmeyer

Kendskab og anbefalinger

Det er Oliver Böcher fra Green Energy Tyskland, der har monteret solcellerne hos Kottmeyer. Der er i første omgang blevet monteret et 110 Wp sæt på en samlevogn, model Scania S450. På spørgsmålet om hvor virksomheden har hørt om de fleksible MIPV (Mobile Integrated photoVoltaic) paneler udtaler Horst Kottmeyer: ”Vi fik dem anbefalet gennem EUROPART og har læst en artikel om montering af solceller hos virksomheden Duvenbeck. Vi skal have solceller på flere biler, og de næste kassebiler bliver udstyret med solceller fra start af.”

Solcellepaneler fra Green Energy/MIPV.pro, er produceret af genbrugsmateriale og 100 % genanvendelige. Læs mere her om de >> Skandinavisk udviklede solceller med avanceret teknologi

Vi hos Green Energy/MIPV.pro er stolte af det nye samarbejde og ønsker Kottmeyer tillykke med den første bil.

Der er også en solcelleløsning der passer til dit behov, kontakt din lokale EUROPART i dag til en snak og kør en grønnere fremtid i møde i morgen.

Link til brochure.

Kottmeyer