Lagermand

Vi søger

endnu en fleksibel og selvstændig lagermand til vores lager og logistik team. Teamet består af vores chef og nu to dygtige lagermænd, der udover håndtering af varemodtagelse, ordrehåndtering og pakning også arbejder med lettere produktion af tilbehør til vores produkter og løsningerne.

Vi tilbyder dig

Muligheden for at være med til at udvikle og videreføre en vækstvirksomhed, hvor der hele tiden opstår nye muligheder. Løn efter kvalifikationer

Arbejdstid

Mandag – torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag til kl. 15:00

Dine personlighed

Du er pligtopfyldende, kommer til tiden og sætter en ære i eget kvalitetsarbejde. Du vil gerne lære af dine kollegaer, men du kan sikkert også lære dem noget. På den måde opbygger I et stærkt lager og logistik team.

Ansvarsområder

  • Forskellige lager arbejdsopgaver, evt. med enkelte ansvarsområder

Krav til dig

  • Erfaring som lager medarbejder eller lignende
  • Truckcertifikat er en fordel
  • Kørekort til alm. bil

Hvornår?

  • Vi ønsker en ny kollega, der kan starte hurtigst muligt

Send din ansøgning eller ring til

Lager og logistikchef Salam Kawash mail: salam.kawash@ge-scan.com Telefon: 93 39 91 11

Hvorfor Green Energy

Green Energy Scandinavia A/S har specialiseret sig i at udnytte solenergi og tilbyder en bred vifte af produkter, der omdanner lys til en økonomisk bæredygtig gevinst.

I transportverdenen kan busser, lastbiler og varevogne reducere deres brændstofforbrug betydeligt samt opretholde strøm til værktøj og maskiner, samt reducere slitage på køretøjets batterier.

Vores solcelle-systemer er også perfekte til hobbyfolket – såsom sejlere og campister.

Vi vil samtidig opbygge en engageret og dynamisk organisation, der alle er drevet af en af verdens store udfordringer, nemlig at begrænse CO2-udslippet igennem ikke fossile energikilder.

Vi har et strategisk samarbejde med nogle Europas stærkeste salgs- og distributionskanaler, derfor vil Green Energy fastholde vore gode danske kultur og entreprenørskab, der er kendt i hele verden for evnen til at handle og servicere hele verden

Om Green Energy Scandinavia A/S

Green Energy Scandinavia A/S er den operationelle del af den norske moderkoncern Green Energy, der er i voldsom vækst på flere nye markeder og segmenter. Vores løsninger leveres bl.a. via forhandlere, primært til transportbranchen overalt i verden. Vi har speciale i busser, lastbiler og varevogne, men vi leverer også løsninger til sejl-, motorbåde, camping og autocampereindustrien. Nye segmenter er under kraftig udvikling, hvorfor vi ser ind i 3 ciffrede væksttal inden for de kommende 12 måneder.

Selvudviklet elektronik og software, sammensat med solceller med den bedste CIGS-teknologi er grundlaget for virksomhedens drift.

Med Green Energys solceller kommer du aldrig til at mangle strøm – hverken til dit værktøj, på landevejen eller når du holder fri.