Maskinmester til fremtidens grønne solceller

Vi søger en maskinmester, til vores fantastiske udviklingsafdeling. Er du klar til at sætte din tekniske viden og drømme i spil hos en virksomhed, hvor vi planlægger design og opstart af nyt produktionsanlæg til eksisterende og nye markeder?

”Du bliver en del af en banebrydende teknologi i en green-tech virksomhed med en fed kultur og en spændende teknologi. En teknologi, som du bliver teknisk ekspert på, igennem udvikling af nye metoder, opstart af nye pilotprojekter, bigdata tanker samt algoritmer til brug for nye anvendelses områder, rejseaktiviteter, udvikler testprocedurer og dokumenterer white papers, samt deltager i aktiviteter omkring implementeringen af nye produkter med udgangspunkt i Danmark med resten af verden i sigte,” fortæller Martin Lauritzen COO”.

VELKOMMEN HOS GREEN ENERGY

Du træder ind i en international organisation med vokseværk, der er drevet af en af verdens største udfordringer; nemlig at begrænse CO2-udslippet gennem ikke-fossile energikilder.

Vi er specialister i at udnytte solenergi og tilbyder en bred vifte af produkter, der omdanner lys til en økonomisk bæredygtig gevinst for bl.a. transportbranchen. Det betyder fx, at busser, lastbiler og varevogne reducerer deres brændstofforbrug betydeligt og mindsker slitage på køretøjets batterier.

Vi har et strategisk samarbejde med nogle af Europas stærkeste salgs- og distributionskanaler – og dette gør, at vi kan fastholde vores danske kultur og entreprenørskab, der er verdenskendt for at have handlekraft og service i fokus. Firmasproget er Engelsk, da største delen af vores kommunikation foregår med internationale kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

DU SUPPORTERER MED DIN TEKNISKE KNOWHOW OG SIKRER LOYALE KUNDER

Som vores nye maskinmester, er du en vigtig del af udviklingsprocessen, når vi designer, tester og producerer teknologi til brug i solceller og øvrigt periferiudstyr, der skaber værdi i verdensmarkedet. Du vil få mulighed for at anvende og udvikle dine evner og erfaring til forskning og afprøvning af teoretiske modeller og praktisk viden. Derudover er der behov for nogen rejseaktivitet, ifm. pilotprojekter samt at være supervisor i installation og opbygning af nyt produktionsapparat i Europa eller andre verdensdele

Når du befinder dig i Vejle, kommer du til at:

Samarbejde med vores COO samt hente inspiration fra teknikere og akademi/undervisere og salgsafdelingen.
Deltage i rådgivning og supervision i opbygningen af nye produktionsanlæg så vi opnår de bedste tekniske løsninger, som matcher markedets behov, samt skrive white papers og dokumentere den opbyggede viden fra projekterne.
Støtte igangværende og nye projekter ifm. R&D samt journalisere og overføre denne tekniske viden til resten af vores kollegaer, samarbejdspartnere, distributører og salgskanaler.

UDVIKLINGSMULIGHEDER, PERSONALEGODER OG ENTREPRENANTE KOLLEGER

Hos Green Energy bliver du en vigtig kompetence i vores udviklingsforretning. Vi planlægger at erobre nye markeder i 2023, derfor har vi behov for en ny maskinmester. Du vil blive en afgørende del af at sikre en veldokumenteret produktudvikling. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr uge, overarbejde godtgøres ved afspadsering.

Vi er alle funktionæransatte, og vi tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pensionsordning, efter endt prøvetid.

SAMARBEJDE OG STYR PÅ TEKNIKKEN

Du har en relevant maskinmester- eller ingeniørbaggrund.
Du trives i en rolle, hvor du er teknisk ekspert, men konstant stræber efter udvikling og optimering af nye og eksisterende produkter og produktionsenheder.Du er kvalificeret til at gennemskue det teoretiske/ tekniske område, og vil være i stand til at sætte dig ind i udvikling og beregninger på baggrund af bigdata tanke- gangen.
Du er vant til at planlægge og samarbejde, da vi ser dette som vejen til fælles succes.
Du taler og skriver engelsk på højt niveau.
Du er åben og kan både arbejde koncentreret og trives med at formidle din viden samt leve med ”frihed under ansvar”.

OM VIRKSOMHEDEN

Green Energy Scandinavia A/S er den operationelle del af den norske moderkoncern Green Energy. Selvudviklet elektronik og software, sammensat med solceller med den bedste CIGS-teknologi er grundlaget for virksomhedens drift.

Vores løsninger leveres bl.a. via forhandlere, primært til transportbranchen overalt i verden. Vi har speciale i busser, lastbiler og varevogne, men leverer også løsninger til skibs- og campingindustrien. Læs mere om os på www.mipv.pro.

INTERESSERET?

CORTAL Group assisterer i denne rekrutteringsproces. Alle henvendelser i forbindelse med denne stilling bedes rettes til Jesper Gottschalck-Hansen på mail: jgh@cortalgroup.com eller tlf. 4010 4236.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via QuickApply-knappen “Ansøg” forneden, der afholdes interviews løbende.

Tiltrædelse snarest muligt, vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se ansøgningen på Jobindex.
Download denne ansøgning her.