Når perfektion og kreativitet går hånd i hånd

Portræt af DBR – Dansk Bus Renovering, en dygtig samarbejdspartner.

Tilbage i 2005 startede virksomheden op, og blev en stærk spiller på området med at renovere og ombygge busser, specielt tilpasset kundens ønsker og behov.

Dansk Bus Renovering

I årenes løb er der rullet alt fra specialindrettede busser til børnehaver, bogbusser, specialindrettet busser til motorsport og de luksuriøse VIP-busser og party-busser ud fra værkstedet. Det kræver stor faglig viden og en god portion kreativitet, for opgaverne er udsprunget af en ide hos kunden, godt hjulpet på vej af det stærke team hos DBR, der hilser nye grønne tiltage velkommen.

Godt håndværk

Dansk Bus Renovering

Vi møder mekaniker og tekniker Rasmus Rosenberg på værkstedet, en dag hvor der skal monteres solceller på en bus til et stort pensionsselskab.

Det er Jan Dupont fra Green Energy/MIPV.pro der står for råd og vejledning denne dag. ” det er et utroligt smart system, nemt at arbejde med” udtaler Rasmus Rosenberg. Det er den første bus der skal have monteret solceller, men den grønne udvikling og ønsket fra kunder om at indtænke den grønne energi er helt klart vejen frem, som han siger. Denne bus bliver monteret med 640 Wp sæt.

Bussen skal bruges som rullende sundhedscenter af pensionselskabet. Bussen indrettes med venteområde, kontor og undersøgelsrum. En fleksibel og yderst mobil måde at komme rundt til de virksomheder der har en sundhedsordning hos dem.

En bred kundekreds

Direktør Simon Würtz oplyser at der kører op til 12 busser ud fra værkstedet om året. Det er ikke samlebåndsarbejde, hver bus, sin udfordring. Det er kunder fra hele landet der henvender sig til os, lyder det fra direktøren. Mange kommuner som f. ex Herning, Lyngby-Taarbæk og Slagelse og her er der klart fokus på at få den grønne teknologi ind i busserne.

Ikke kun opbygning

Dansk Bus Renovering
Lea Bondo, Hedensted er i praktik hos DBR. ”det er vildt smart med de solceller” siger hun. Lea vil gerne være mekaniker eller autolakerer. Vi ser frem til at samarbejde med hende en gang.

Det er hele pakken som det velrenommerede firma kan levere, alt fra service og reparation og motorservice. Det viser tydeligt den høje faglige standart som DBR står for, og vi hos Green Energy/MIPV.pro er stolte af vores samarbejde, og ser frem til at leverer mange flere solcellesæt via EUROPART.