Når tid spiller en rolle

Portræt af SSG, en fremsynet virksomhed, med øje for miljøet

SSG blev grundlagt tilbage i 1993, af Gunnar Andersen, Anders Kristensen og Kjeld Albrectsen, og er siden vokset til en af Skandinaviens førende skadeserviceleverandør, med omkring 300 medarbejdere og er at finde i både Norge og Sverige, hvor de har en stor markedsandel.

For SSG er socialt ansvar og miljø en vigtig del af virksomhedens DNA, og det er en selvfølge at virksomheden har tilsluttet sig de ti principper i FN’s Global Compact vedrørende menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

ssg

Mærkbare mål

Vi har et ønske om at frem mod 2030, at reducere co2 udslip med 70 %, og en af måderne er at vi har fået monteret solceller på vores vagtbiler. Når skaden er sket, er det vigtigt at kunne starte med at begrænse skaden, at gå i gang med oprydning så hurtigt som muligt. Det er nu muligt med solceller fra Green Energy/MIPV.pro, der sikre strøm til vores vandstøvsugere, affugtere og lignende straks vi er fremme. Tidligere skulle man ofte vente på, en elektriker kunne etablere strøm” udtaler vicedirektør Britt Hennig.

Tid, en afgørende faktor

I en branche som SSG’s er tiden en afgørende faktor, og jo hurtigere skaden kan udbedres, jo mindre forurening er der også risiko for.  Ud over at lavere strøm til støvsugere, affugtere ol. sikre solcellerne også en øget rækkevidde på SSG´s el-biler. De 13 døgnbemandede SSG-centre rundt i Danmark, sikre en responstid på 60 min, fra skadeanmeldelse til SSG er fremme. På vagtbilerne er der monteret 220 Wp sæt med Black Box og på SSG’s badevogn er der monteret 330 Wp sæt med BlackBox.

Innovation

SSG har taget et aktivt valg om at udnytte nye innovative løsninger til glæde for deres kunder og miljøet og vi hos Green Energy/MIPV.pro stolte af at de har valgt at monterer vores lette og superfleksible solceller samt Black Box i flere af deres vagtbiler.

BlackBox løsningen fås gennem ALD leasing og NF Fleet leasing samt ved henvendelse til www.mipv.pro.

Læs mere om vores Black Box – den elektriske Schweizerkniv:

Læs mere om www.ssg.dk