Ny grøn løsning på kendt problem

Entreprenører monterer solceller på vognparken og løser dermed ladeproblemer

Skærpede miljøkrav og ny teknologi har resulteret i nye standarder i varevogne og flere og flere Euro6-biler og helst med automatisk transmission lander hos mange entreprenører. Entreprenør virksomhederne trækker ofte store belastninger på deres trailer. Her oplever de så det problem at hvis de bruger bilen, som den er konstrueret i sin software, kører bilen ved meget høje omdrejninger og skifter ikke op i højt gear, så den kan trække hårdt.

Skift af software

En løsning mange vælger er, at få bilproducenten til at skifte software, så de kan trække hårdt, især på motorvejen, hvor det er irriterende at høre de høje omdrejninger.

Dette udløser så et nyt problem, da en Euro6-bil ikke starter bilens generator for at få strøm under 2500 omdr. /min.

Det de oplever er at bilen kører for eksempel ved 2100 o / min og 80 km / t, men advarselslampen på instrumentpanelet lyser grundet manglende strøm på batteriet.

ladeproblemer

Den grønne løsning

Flere entreprenører har valgt at gå en anden og langt mere fremsynet vej. De har monteret solceller og inverter fra Green Energy/MIPV.pro på bilerne hvorved de har løst problemet med strøm på batteriet og fået 220V stikkontakter i deres biler i tillæg. De har valgt at købe de færdige Plug and Play-sæt fra mipv.pro, alle sæt er også muligt at få på via leasings aftaler.

Læs mere om vores forskellige Plug and Play sæt her

Plug and play sættene kan med fordel suppleres med det patenterede Lithium forbrugsbatteri

og den specialudviklede booster til Lithium batteriet.

Skriv til os for at få mere info