Nyt højeffektivt lithium batteri – stor ydeevne og masser af power

Dansk bygget lithium batteri til den professionelle bruger og til dem som ønsker den ultimative power

Det er sjældent at der udbydes rigtig professionelle litium batteri-løsninger til eftermontage, som forbrugsbatterier til lifte, kraner, invertere, hydraulikmotorer eller andet med brug for mange ampere.

Batteriindustrien der typisk er præget af billige og simple produkter, der har relativ kort holdbarhed og lav udgangseffekt. Men nu er der adgang til den ægte vare. Producenten Green Energy, der står bag MIPV.pro tilbyder et lithium batteri, der er bygget til den professionelle bruger som vil have det ultimative. Et batteri der normalt kun er at finde i specialtransport- og Heavy Duty- køretøjer

Dette lithium batteri er designet i Danmark og på grund af den overlegne ydelse er det patenteret.

Med sine kun 22 kilo, henvender dette produkt sig også til campister og sejlere ol. hvor vægt og størrelse er en vigtig faktor.

Om lithium batterierne kan følgende fremhæves:

 • Lang levetid, 8000 fulde cyklusser (fuld opladning/afladning)
 • 200 Ah altså 2,5 kWh brugbar strøm. ( Modsvarer 400 Ah AGM eller blybatteri )
 • Stor strøm, kontinuerlig afladning og opladning op til 250A (500A peak), du kan derfor uden problemer bruge en 12V-220V inverter på 3000W sammen med dette batteri og batteriet kan modtage alt den strøm din generator eller solcelle anlæg kan producere.
 • Ingen vedligeholdelse, lang levetid, 3 års fuld garanti.
 • Høj sikkerhed, avanceret BMS-beskyttelse, LiFePO4 celler, så ingen brandfare heller ikke ved eventuel medvirken i sammenstød.
 • Kan både serie- og parallelforbindes.
 • Har patenteret BMS teknologi der gør at batterierne kan kobles 4 stk. i serie eller 10 stk. parallelt uden at skulle have en ballanse boks eller specialtekniker på besøg, verdens første intelligente BMS.
 • Lav selvudladningshastighed 3% per måned ved stilstand
 • Bredt driftstemperaturområde, minimerer gradvist indladning ned til -5 grader, men klarer udladning ned til -20 grader. Brugstemperatur op til +65 grader.
 • Miljøvenlig og grøn produktion, kan fuldt genbruges.
 • Let vægt, lettere at transportere og enkel betjening. 22 kg. totalt
 • Indbygget Bluetooth, kan overvåge produktstatus med det samme gennem den mobile app, der understøtter både IPhone og Android-smarttelefon.*

Her kan du downloade brugsanvisningen til batteriet – download her.

Lidt om producenten af lithium batterierne

Green Energy/mipv.pro er en global virksomhed, med et bredt forhandlernet i hele verden og med centrallager i Vejle. Vi støttes af den Norske innovations fond og den danske vækstfond.

Vi sætter handling bag vores ord, vores produkter og går 100 procent ind for miljøvenlighed og genbrug. Ud over det, har vi altid fokus på at produkterne har et ”second life”. Brugte dele genanvendes og bruges til eksempelvis at skabe elektricitet i udviklingslande.

Er der spørgsmål til produktet, eller vores virksomhed så gå til kontaktsiden her.