Salgs- og forretningsudviklere – Green Energy Scandinavia

Jobbeskrivelse for vore nye salgs- og forretningsudviklere

Vi søger:

Dynamiske salgs- og forretningsudviklere med højt drive til vækstvirksomhed. Din kerneopgave er at udvikle salgsplaner og initiativer inden for segment. Du vil primært arbejde ud af Vejle, du vil indgå i et team, som fokuserer på det segment/marked, du har størst erfaring eller ønsker at arbejde med. Du vil deltage i kundemøder, events og messer i hele landet, og i mindre omfang i Europa.

Hvad kan Green Energy tilbyde dig:

 • Du vil arbejde med alle vores produkter, hvorfor du vil gennemgå et fuldt træningsprogram
 • Alle teams samarbejder som en stor familie. Vi tager ansvar for hinanden, og overholder de aftaler, vi indgår. Vi hjælper hinanden. Vi tænker ofte ud af boksen, for at løse opgaven mere effektiv eller skabe mere værdi. Dette er vigtige værdier i Green Energy/MIPV.pro.
 • Du vil blive mødte af en entreprenant tilgang til opgaverne, som alle har et højere sigte i de strategiske mål 2- 4 år ud i tiden
 • Green Energy/MIPV.pro vil tilbyde den rigtige kandidat en god og konkurrencedygtig lønpakke inkl. pensionsordning.
 • Derudover vil der være karrieremuligheder, hvor den rette person vil kunne udvikle sine talenter til fordel for både dig og Green Energy/MIPV.pro

Din personlighed:

 • Du er proaktiv, udadvendt og tydelig i din kommunikation med kollegaer og kunder.
 • Du ved at samarbejde er afgørende for, at vi sammen opnår de mål, vi sætter os.
 • Du er kreativ, ser muligheder, du ved at planlægning er vigtigt for succes.

Ansvarsområder:

 • Du får et af vores nye strategiske segmenter, som du i tæt samarbejde med vores salgsdirektør skal udvikle eller videreudvikling, flere af dem med Europæisk perspektiver.
  • Byggeindustrien for tagproducenter, arkitekter, entreprenører
  • Detailindustrien, salg af produkter til kædebutikker
  • Videreudvikle vores håndværkerbil koncept
 • I et eller flere segmenter, vil salget foregå i en kombination af direkte salg og/eller i tæt samarbejde med vores europæiske salgs- og distributionskanal, med henblik på at sikre loyale slutkunder
 • Du skal kunne rådgive kunderne til den bedste løsning til netop deres behov
 • Udvikle og drive transparente aktivitetsplaner med løbende justering af indsatser i de områder, hvor behovet er størst.

Vores forventninger til dig:

 • At have stor salgserfaring indenfor et af de nævnte fagområder. Eks. Salg- af varevogne, tage/tagkonstruktioner eller detailhandel for autoreservedele.
 • Du er proaktiv med både fysiske- som digitale møder og det at ”stille op” er naturligt for dig
 • Flydende i dansk, engelsk på højt niveau
 • Godt kendskab til PC og Microsoft pakken

Interesseret?

CORTAL Group assisterer i denne rekrutteringsproces. Alle henvendelser i forbindelse med denne stilling bedes rettes til Jesper Gottschalck-Hansen på mail jgh@cortalgroup.com eller telefon 40104236.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 31. oktober 2022.

Der afholdes interview løbende.
Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvorfor Green Energy

Green Energy Scandinavia A/S har specialiseret sig i at udnytte solenergi og tilbyder en bred vifte af produkter, der omdanner lys til en økonomisk bæredygtig gevinst.

I transportverdenen kan busser, lastbiler og varevogne reducere deres brændstofforbrug betydeligt samt opretholde strøm til værktøj og maskiner, samt reducere slitage på køretøjets batterier.

Vores solcelle-systemer er også perfekte til hobbyfolket – såsom sejlere og campister.

Vi vil samtidig opbygge en engageret og dynamisk organisation, der er drevet af en af verdens store udfordringer, nemlig at begrænse CO2-udslippet gennem ikke fossile energikilder.

Vi har et strategisk samarbejde med nogle Europas stærkeste salgs- og distributionskanaler, derfor vil Green Energy fastholde vore gode danske kultur og entreprenørskab, der er kendt i hele verden for evnen til at handle og servicere.

Om Green Energy Scandinavia A/S

Green Energy Scandinavia A/S er den operationelle del af den norske moderkoncern Green Energy, der er i eksplosiv vækst på flere nye markeder og segmenter. Vores løsninger leveres bl.a. via forhandlere, primært til transportbranchen overalt i verden. Vi har speciale i busser, lastbiler og varevogne, men vi leverer også løsninger til sejl-, motorbåde, camping og autocampereindustrien. Nye segmenter er under omfattende udvikling, hvorfor vi ser ind i trecifrede væksttal inden for de kommende 12 måneder.

Selvudviklet elektronik og software, sammensat med solceller med den bedste CIGS-teknologi er grundlaget for virksomhedens drift.

Læs mere om Green Energy her: https://mipv.pro/

Med Green Energys solceller kommer du aldrig til at mangle strøm – hverken til dit værktøj, på landevejen eller når du holder fri.

CORTAL Group assisterer i denne rekrutteringsproces. Alle henvendelser i forbindelse med denne stilling bedes rettes til Jesper Gottschalck-Hansen på mail jgh@cortalgroup.com eller tlf. 40104236.