3 kolleger gik sammen og har skabt en banebrydende virksomhed

Portræt af VTC, Værktøjscentret ApS. Endnu en glad Europartkunde

Tre kolleger gik i 2003 sammen og startede VTC – Værktøjscentret ApS, virksomheden har specialiseret sig i at indrette biler til håndværkere og industrikunder. Med en fantastisk blanding af standartkomponenter og special design lavet i 3D tegneprogram, giver de kunden mulighed for, virtuelt at finde lige den indretning der passer bedst til dem. En utrolig smart og innovativ metode.          

Som noget nyt tilbyder de nu også de dansk producerede solceller fra Green Energy/MIPV.PRO.

VTC - Værktøjscenteret ApS

“Der kører omkring 500 biler igennem værkstedet hver år, 80 % af vores biler får vi gennem bilhuse, virksomheder med store flåder laver vi kontrakt med direkte”. – udtaler direktør Thomas Præstensgaard.

En udfordring

Da VTC skulle lave indretning på to elektriske Renault Kangoo ZE vogne, fra et lokalt energiselskab, vogne der bl.a. skal have monteret signallys, fandt de den helt rigtige løsning med solceller fra Green Energy/MIPV.pro. Der er monteret et 220 Wp sæt på begge biler.

VTC - Værktøjscenteret ApS

”Det er solceller paneler der er utroligt nemme at montere. Kvaliteten er i top og jo mere vi har arbejdet med produkterne, jo mere begejstret bliver vi. Der er også stor begejstring at spore i tilbagemeldingen fra kunden, der er yderst tilfredse med denne løsning. Yderst driftssikkert system, der sikre at der er strøm nok”.udtaler direktør Thomas Præstensgaard.

Genial præsentation

Det, at en tekniker fra Green Energy/MIPV.PRO kom ud til os sammen med en sælger fra Europart, var helt klart også en af grundene til at vi valgte at udvide vores service med montering af solcellerne. Det er noget andet at få produkterne at se i funktion, demonstreret af producenten, end at se dem i kataloget.

VTC - Værktøjscenteret ApS
Demobil fra Green Energy/MIPV.pro

“Der er flere projekter med solceller på vej, og den første privatkunde skal have monteret solceller på en varevogn, der bruges som rullende værksted i forbindelse med motorsport. Med de stigende miljøkrav er solceller helt klart fremtiden”. udtaler Thomas Præstensgaard.

Green Energy/MIPV.PRO er stolte over at vtcaps.dk har valgt at bruge vores produkter. Med E-certificering bibeholdes bilens fabriksgaranti.

E-stratifikation

Du kan læse mere om de forskellige Plug-and-play produkter fra Green Energy/MIPV.PRO.