Skandinavisk udviklede solceller – med avanceret teknologi

Fremtidens solceller med sikkerhed og ydeevne i top – produceret af genbrugs-materiale og er 100% genanvendelig

CIGS-teknologien er helt speciel og tilpasset et liv på et køretøj. Den optager alle lysets farver og liggende på taget af et køretøj vil den producere ca. 40% mere end anden solcelle teknologi med tilsvarende placering.

Ydermere er disse solceller ikke skyggefølsomme. Man mister ikke nogen energi hvis ex solcellerne dækkes delvis af stiger og lignende der fastspændes på taget.

CIGS-solcellerne består af 4 komponenter, Kobber, Indium, Gallium og Selenid. Kobber udvinder vi af kabelskrot, Indium og Gallium udvindes fra fladskærme og Selenid fås fra raffinering af kvarts-sand.

Det er meget vigtigt for os at sikre vi næsten udelukkende bruger genbrugsmaterialer, intet kommer fra minedrift. Vores politik om genbrugs materialer har ledt til at vi nu får rigtig mange m2 solceller ud af en skrottet IPhone skærm.

Den helt unikke måde at brænde komponenterne på en meget tynd rustfri stålplade, gør at solcellerne opnår den ekstreme fleksibilitet.   Selve det aktive lag er 2 µ ( 2 tusindedele af en millimeter) tyk.

solceller

Undgår brandfare

Undgå micro cracks eller hotspots. Det er nu muligt med vores velkendte superfleksible CIGS-solceller fra Green Energy/MIPV.pro. der ikke kan få micro cracks eller hotspots, og dermed ikke udgør nogen brandfare. Vores solceller er udviklet specielt til alle mobile enheder.

Solceller påføres special lim

Teknologien udmærker sig ved at være mindre sensitiv over for varme, som er alle solcellers fjende i produktionsøjemed, her mister CIGS teknologien under halvdelen af det produktionstab, som andre solcelleteknologier på grund af varme. 

Den specielle lim på bagsiden af solcellen, er et produkt der produceres af Green Energy, og virker som isolator på tagets overflade, her vil der maksimalt kunne opstå 60 grader celsius mellem solcellepanel og tagets overflade, dermed sikres eventuelt varmefølsom isolering i køretøjet mod at smelte.

Det er ikke muligt, af hensyn til patenter, at vise hele processen med fremstilling af solcellerne, men her ses en video af, hvordan der påføres den unikke lim bagpå af panelet, produktionen foregår i Danmark.

Optimalt udbytte

For at få det fulde udbytte af CIGS-solcellerne, har Green Energy/mipv.pro udviklet en special MPPT Charge Controller der med en specielt udviklet Multi Power Point Tracking software er optimalt udformet til netop CIGS. Denne Charge Controller fås både til bly-syre, AMG og lignende, samt i en udgave specielt til Lithium batterier.

solceller

Nem montering

Solcelle panelerne kan nemt monteres da det er ren plug and play. Via den medfølgende QR-kode kan man se en udførlig installationsvejledning på vores YouTube kanal. 

Alle vores solcellepaneler kan med fordel kombineres med vores dansk designet og patenterede inverter, der fås fra 1000W til 4000W i både 12V og 24V versioner.

Vores solceller sælges kun i samlet sæt plug-and-play og ikke enkelt styk. Få mere information på Plug and Play-siden

Kontakt os for mere information og den nærmeste forhandler

Vores superfleksible CIGS-solceller er konstrueret til at yde mest muligt under alle vejrforhold og kan tåle lidt af hvert. Her er et eksempel på holdbarhed.


Se denne lille film omkring micro cracks og hotspots på solceller. Vores CIGS-solceller er udviklet specielt til alle mobile enheder og uden brandfare.

Se hvor galt det kan gå med traditionelle solceller

<- Tilbage til Nyheder