Oplev Solarmowerhouse og GCU Pro på Brahetrolleborg Game Fair 2023

Vi har udlånt Solarmowerhouse og GCU Pro til vores forhandler Glamsbjerg Maskincenter, som udstiller på Brahetrolleborg Game Fair messe d. 18.-20. august

Kom og oplev Solarmowerhouse, samt vores seneste tilføjelse GCU Pro på Brahetrolleborg Game Fair messe. For at sikre, at du får en fantastisk oplevelse, vil vores professionelle forhandler, Glamsbjerg Maskincenter være til stede alle dage. De står klar til at besvare alle dine spørgsmål og dele deres ekspertise med dig. Så sørg for at besøge dem og se vores innovative grønne løsninger. 

Hvad er Solarmowerhouse? 

Solarmowerhouse, der er en del af Green Energy/MIPV.pro, er udviklet med fokus på at skabe et grønt alternativ til robotplæneklippere. Husene er udstyret med solceller, der konverterer solens energi til elektricitet, som derefter bruges til at oplade din robotplæneklipper – Et perfekt eksempel på en miljøvenlig og økonomisk løsning, der giver dig adgang til 100% grøn og gratis energi, uanset om du har adgang til elnettet eller ej. Med Solarmowerhouse kan du vedligeholde grønne områder, hvor adgangen til elnettet er begrænset eller ikke-eksisterende. 

Solarmowerhouse er udstyret med CIGS-solceller, designet i Danmark og produceret med den højeste kvalitet. Disse solceller er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for udfordringer som høje temperaturer, fugtighed, frost og sne. De kan endda tåle at blive betrådt eller have tunge genstande tabt på sig uden at miste deres effektivitet. For at sikre din tryghed tilbyder vi også en ydelsesgaranti på hele 25 år. På den måde kan du være sikker på, at din investering i Solarmowerhouse vil give dig værdi og pålidelig grøn energi i mange år fremover. 

Solarmowerhouse

GCU Pro: Green Charge Unit 

GCU Pro – verdens første Off Grid referenceenhed, der er specielt designet til at håndtere flere satellitstyret robotplæneklipper ad gangen.  

Vi er opmærksomme på de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med at nedgrave kanttråd eller etablere underjordisk strømføring på store områder, men med GCU Pro er disse problemer nu fortid, da enheden tilbyder en trådløs fleksibel strømforsyning. GCU Pro kombinere avancerede CIGS-solpaneler og en højt ydende batteripakke fra Green Energy/MIPV.pro. 

Det særlige ved vores solcelleløsning er muligheden for at styre flere satellitstyret robotplæneklippere samtidigt på et stort areal. Denne unikke funktion giver mulighed for, at flere maskiner kan dele laderen og satellitreferenceenheden. Med vores nye innovative løsning får du altså et soldrevet system, som både er bæredygtig og effektiv.  

Vi ser frem til jeres besøg og glæder os til at præsentere jer for Solarmowerhouse og GCU Pro. 

– 

Køb billetter her.

Læs mere om Solarmowerhouse.pro her.