Oplev Solarmowerhouse og GCU Pro til Have- Landskabsmesse 2023

Oplev Solarmowerhouse til Skandinaviens største udstilling for uderummets fagfolk, samt vores nyeste tilføjelse – GCU Pro

Oplev Solarmowerhouse – vores revolutionerende solcelle-ladestation til robotplæneklippere, samt lanceringen af verdens første Off Grid referenceenhed på Land- Havemesse i Slagelse. Til at sikre, at du får den bedste oplevelse, Vores professionelle sælgere står klar til at besvare alle dine spørgsmål og dele deres ekspertise med dig den 30 august til og med 1. september.  Så sørg for at besøge dem og se fremtidens grønne løsning.

Hvad er Solarowerhouse
Solarmowerhouse er en del af vores vision om en grønnere fremtid. Solarmowerhouse fungere ved hjælp af solceller, som omdanner solenergi til elektricitet, som derefter bruges til at oplade din robotplæneklipper. Dette gør solarmowerhouse til en miljøvenlig og økonomisk løsning, da det hundredprocent er grøn og gratis energi, der kan bruges uanset om du har adgang til et elnet eller ej. Dette gør det også muligt at vedligeholde grønne område, hvor der ikke er adgang til elnet.

Solcellerne på Solarmowerhouse er CIGS-solceller, som er designet i Danmark og produceret i højeste kvalitet. CIGS-solcellerne er ekstrem holdbare og velegnede til at modstå alt fra høje temperaturer og fugtighed til frost og sne. De kan endda tåle at blive betrådt, samt have tunge genstande tabt på dem. Green Energy/MIPV.pro tilbyder desuden en ydelsesgaranti på 25 år, på den måde kan du være sikker på at din investering i Solarmowerhouse vil give dig værdi mange år fremadrettet.

Solarmowerhouse

GCU Pro: Green Charge Unit

Vi glæder os til at lancere GCU Pro – verdens første Off Grid referenceenhed, der er specielt designet til at håndtere flere satellitstyret robotplæneklipper ad gangen. 

Vi forstår udfordringerne ved nedgravning af kanttråd eller etablering af underjordisk strømføring på større arealer. Med GCU Pro behøver du ikke bekymre dig om disse problemer længere, enheden tilbyder en trådløs og fleksibel strømforsyning. GCU kombinere avancerede CIGS-solpaneler og en højt ydende batteripakke fra Green Energy/MIPV.pro.

Det særlige ved vores solcelleløsning er muligheden for at styre flere satellitstyret robotplæneklippere samtidigt på et stort areal. Denne unikke funktion giver mulighed for, at flere maskiner kan dele laderen og satellitreferenceenheden. Med vores nye innovative løsning får du altså et soldrevet system, som både er bæredygtig og effektiv. 

Green Energy/MIPV.pros Showtrailer

Find Green Energy/ MIPV.pros stand på maskinmarken, Stand B76 eller kig efter vores ikoniske showtrailer.

Solarmowerhouse

Vi ser frem til jeres besøg og glæder os til at præsentere jer for Solarmowerhouse og GCU Pro

Det er gratis at besøge Have og Landskabsmessen, du skal blot sikre din billet på nedstående link.

Billetter: www.messeportal.dk

Læs mere om Solarmowerhouse.pro her.