Solen er drivkraften på havet

Når Ocean Explore-Maritimo Turística sejler gæster ud fra Algarvekysten, er det med solceller ombord. Godt for miljøet og godt for økonomien

Sol og sejlads hører sammen, og nu har det Portugisiske firma Ocean Explore-Maritimo Turística, Lda forenet begge på smukkeste vis. De har fået monteret solceller fra Green Energy/MIPV.pro på den første af deres både. Virksomheden har 10 ansatte og blev etableret i 2017. De tilbyder bådture, guidede kajak og SUP-ture ved den smukke Algarvekyst, der byder på fantastiske klipper, grotter og hvide sandstrande.

Solen er drivkraften på havet

Den første testbåd

Det er Ricardo Goncalves, landechef for Green Energy/MIPV.pro i Portugal, der har monteret solceller på den første testbåd fra Ocean Explore-Maritimo Turística, Lda. På spørgsmålet om, hvorfor valget faldt på vores solceller, udtaler direktøren Marco Guerreiro: ”Vi lever af naturen og havet. Med solceller sparer vi brændstof, undgår at bruge generator og så forlænger vi batterilevetiden. Målet er at alle tre både i firmaet skal have monteret solceller. Det er en investering i vores fremtid, lyder det fra Marco Guerreiro.

Der er monteret et 640 wp sæt på båden, se alle vores plug-and-play sæt her.

Solen er drivkraften på havet

Storslået præsentation

Den smukke båd med de nye solceller, blev præsenteret ved en storslået event hvor specielle gæster var inviteret ud på en sejltur. Forinden var det muligt for offentligheden og pressen at få et kig og en snak med ansatte fra Green Energy/MIPV.pro fra både Danmark og Portugal.

Vi hos Green Energy/MIPV.pro, er stolte af i samarbejde med EUROPART at have leveret solceller til endnu en tilfreds kunde. Læs mere på www.seaalgarve.com.

Kontakt din lokale EUROPART afdeling, og rid med på den grønne bølge, vi har også en løsning til DIG!

Link til brochure.

Solen er drivkraften på havet