Hos Spedition Horst Schulte får du sikkerhed og erfaring

Spedition Horst Schulte tilbyder transport løsninger. Med montering af solcellesæt har de også fokus på CO2 neutralitet og brændstofbesparelser

Med næsten 60 års erfaring er kunden sikret en pålidelig og kompetent speditionspartner med Spedition Horst Schulte GmbH & Co.KG. Med optimerede arbejdsprocesser og nytænkning levere virksomheden også en konkurrencedygtig service. Med montering af det første solcellesæt på en af virksomhedens sættevognstrækkere bliver de endnu mere konkurrencedygtige. Med monteringen følger der en årlig brændstofbesparelse på mellem 500-700 liter på køretøjerne.

Transport både national og internationalt

Virksomheden med base i Schwelm, nord for Köln, Tyskland, tilbyder både stykgods og konsoliderede laster, nationalt som internationalt. Kurertjeneste, også med ekspresleveringer i hele Europa og samlede transport-lager-logistik løsninger. Med ca. 7.500 m2 lukket lagerhal og ca. 2000 m2 overdækket åbent depot kan de tilbyde disse løsninger til de fleste størrelser kunder.  Ydermere har virksomheden særlige tilladelser til specialtransporter og farligt gods. Alle arbejdsprocesser er ISO certificeret siden 2000 og bliver løbende overvåget og forbedret.

Allround service på værksted og vaskehal

I 2003 overtog Horst Schulte et mærkeuafhængigt værksted i byen og her tilbyder et kompetent og erfarent team allround service til erhvervskøretøjer. Som i resten af organisationen er der fokus på uddannelse og der arbejdes tæt sammen for at kunne tilbyde den bedste og hurtigste service til alle mærker.
Der er også tilknyttet en bilvask til erhvervskøretøjer og selv køretøjer med et højere karrosseri, helt op til 4,12 m, kan rengøres i vaskeportalen.

En investering i fremtiden

Det er Oliver Böcher fra Green Energy/MIPV.pro, der har været med til montering af et 165Wp solcellesæt på den første af virksomhedens 28 køretøjer, en Mercedes Actroc 1851 fra 2021. I den forbindelse har han mødet Markus Schulte, teknisk leder i virksomheden til en snak om hvorfor de har valgt solceller fra Green Energy/MIPV.pro.

som speditionsvirksomhed er vi meget afhængige af en høj driftsikkerhed. Da vi så hørte om produktet gennem EUROPART blev vi meget interesseret. Vi kan med dette system både opnå driftsikkerhed, der er strøm på batteriet selv når motoren ikke er startet, vi sparer brændstof når vi ikke har tomgangskørsel og så er det et stort skridt mod Co2 neutralitet. En anden stor faktor er at dette produkt er godkendt til montering på lastvogne til farlig godstransport.” fortæller Markus Schulte og fortsætter, ”planen er at få monteret på flere køretøjer og trailere.”

Vi ønsker Spedition Horst Schulte GmbH & Co. KG med den første montering.Læs mere om Spedition Horst Schulte GmbH & Co. KG her: www.spedition-schulte.de
Kontakt din lokale EUROPART afdeling i dag for mere information og priser, så kan du sikre dig en solpanelløsning, der holder dig på farten.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-kataloget her.