Green Energy/MIPV.pro – træning af to nye landechefer

Teori og ”hands-on” træning, ruster de nye landechefer til nye opgaver. Green Energy/MIPV.pro udvider med afdelinger i både Polen og Sverige

nye landechefer

Der har været fuld gang i den første del af oplæringen af henholdsvis de polske og svenske landechefer. Bartek Jankowski er ansat som landechef i Polen og Sasa Tomic er ansat som landechef i Sverige. Begge har tiltrådt deres stillinger pr. 1. maj 2022 og kommer med en stærk teknisk faglig baggrund.

Mandag d. 2. maj ankom de begge til Green Energy/MIPV.pro´s hovedsæde i Vejle, og fik den første del af deres uddannelse, der indeholder undervisning i virksomhedens struktur og værdier, en bred teoretisk undervisning, tillige med en grundig oplæring i montage af alle vores solcelleprodukter, så de er klædt godt på til deres nye udfordringer.

nye landechefer

Træning i montering

Den første opgave var at monterer et 380Wp solcellesæt på en bus. Bussen, var fra AMU Fyn og bruges af kursister. Målet med at få monteret solceller på bussen er brændstofbesparelse. Solcellerne lader direkte på batteriet og forlænger således også batterilevetiden.

nye landechefer

En af de andre opgaver var montering af et 220Wp solcellesæt, med skillerelæ, en chargecontroler og et 200A litium forbrugsbatteri på en kassevogn fra firmaet Jysk Gas & Teknik ApS. Her blev der også monteret en 2000W inverter, der direkte giver adgang til 220V i vognen. Perfekt til opladning af værktøj og ved brug af maskiner, så man ikke er afhængig af anden strømadgang.

Det er en fornøjelse at se deres store engagement under denne første del af deres uddannelse. Vi byder begge de nye landechefer velkommen ombord.

nye landechefer