Vi er klar til Transport & Logistik 2023 – Ses vi?

Transport & Logistik

Green Energy/MIPV.pro og vores norske samarbejdspartner, TTI, deltager i Transport & Logistik 2023

Transport og logistikmessen finder sted fra den 28. til den 30. september i NOVA Spektrum i Lillestrøm, Norge. Messen inviterer lastbilproducenter, transportører, transportkøbere, entreprenører, udstyrsleverandører og andre aktører inden for transport- og logistiksektoren til at præsentere deres produkter og tjenester på årets største begivenhed. Dette er en etableret konference, der i de seneste år har tiltrukket omkring 800 deltagere fra vores branche.

Norges største transport- og logistikevent

Transport & Logistik er det ideelle sted at netværke, genskabe kontakter med gamle bekendte, møde nye forbindelser, engagere sig med fremtidens industriprofessionelle (studerende) og lade sig inspirere af den nyeste teknologi og innovative løsninger, der præsenteres på udstillingen.

Vi ser frem til at deltage sammen med vores betroede samarbejdspartner i Norge, TTI, som er den største leverandør af reservedele til lastbiler i landet. TTI er en del af hollandske VDL og er en imponerende samarbejdspartner med store bæredygtige ambitioner.

Find Green Energy/MIPV.pro og TTI

Vi vil være til stede sammen med TTI i Hal E, Stand E02-08, hvor to teknikere er klar til at demonstrere vores plug and play solcelleløsninger. På vores stand får du chancen for at udforske vores banebrydende CIGS-solpaneler og vores blackbox, der inkluderer den seneste teknologi inden for batteristyringssystemer (BMS) og har en indbygget inverter med 3000W ren sinus.

Tilmelding skal ske via tilmeldingssiden, som du finder her.

Download vores katalog her.