Mød os på Transport Øst 2022

Mød Green Energy/MIPV.pro på Sjællands største transportmesse - Transport Øst 2022

Den faste tradition, Sjællands store transportmesse Transport Øst 2022 i Ventrupparken i Greve i weekenden den 3. og 4. september 2022.

Også i år består udstillerne af et bredt udvalg af leverandører til transportbranchen, heriblandt forhandlere af lastbiler, trailere, kraner, dæk, opbygning, uddannelse, finansiering, rådgivning og meget andet.

Mød Green Energy Scandinavia og hør mere om vores banebrydende MIPV-solceller, der sikrer brændstofbesparelser og længere levetid på køretøjets batterier til hele transportbranchen.

Green Energys solcellesystemer er alle med Plug & Play-installation. Du kan selv samle og monterer eller vælge at få en montør til at gøre det. Produkterne er dansk produceret og i høj kvalitet.

Produktløsningen kaldes for MIPV (Mobile Integrated Photovoltaic) og denne celleteknologi udnytter alle lysets farver der genererer strøm, allerede inden et menneske øje opfanger lys. Selve solcellepanelerne er solidt konstrueret og kan klare både hårdt vejr og en grundig rengøring. Panelerne er ikke skyggefølsomme.

Med Green Energys solceller kommer du aldrig til at mangle strøm – vi leverer “kraften fra solceller”.

Per og Sven står klar til at tage imod vores gæster på Gren Energy´s stand – med en komplet demo-bil og alle vores produkter. Find os i området med ”Tilbehør”.

Se vores galleri med udvalgte monteringer på www.mipv.pro/gallery/