Udlejningsmateriel fra Trucktat GmbH – nu med solceller

Trucktat GmbH udlejer transportmateriel til landbrugs- og transportsektoren. Der testes nu solceller af på taget af deres vognpark

Når der er brug for at leje erhvervskøretøjer til bl.a. landbruget, så er det Trucktat i Lichtenfels-Rhadern Tyskland man kontakter. Siden 2007 har de skabt sig et navn langt ud over regionens grænser.

Familievirksomhedens motto ”Enhver der kører med flydende gylle, skal ikke køre i noget lort” vidner om humor og et stærkt ønske om at yde en kvalitetsservice. De har nu udvidet servicen og fået monteret solceller fra Green Energy/MIPV.pro på det første køretøj.

Udlejningsmateriel fra Trucktat GmbH - nu med solceller

En stor flåde, der emmer af kvalitet og sund fornuft

Med en flåde bestående af 250 trailere, traktorer og landbrugskøretøjer, kan virksomheden leverer en hurtig, effektiv og brugerorienteret løsning. ”Tid er også en vigtig faktor for vores kunder, udtaler Lars Dörrbecker, direktør i Trucktat GmbH. Vores køretøjer er fuldt udstyret med kaffemaskine, mikroovn ol. for bedste muligt komfort for chaufføren, lyder det videre fra Lars Dörrbecker. Her kommer solcellerne ind og gør en mærkbar forskel. Vi forventer at se en forlænget batterilevetid, tillige med co2-neutralitet på vejen” På spørgsmålet om hvorfor valget faldt på solceller fra Green Energy/MIPV.pro er svaret at det giver en fleksibilitet og er utrolig nemt at monterer.

Tysk grundighed, en test og en grønnere fremtid.

Det er Oliver Böcher, tysk tekniker fra Green Energy/MIPV.pro, der har haft fornøjelsen af at være med ved montering af dette første, af to 110Wp solcellesæt på en Trucktat’s DAF XG+ trucks til test. ”Vi kunne godt forestille os flere sæt bliver monteret efter denne testperiode” udtaler Lars Dörrbecker. Det er en gevinst for miljøet og økonomien.

Vi ønsker Trucktat GmbH tillykke med det første solcellesæt.


Læs mere om virksomheden Trucktat GmbH her: www.trucktat.eu
Kør med på den grønne bølge og så en solcelleløsning til dit behov! Kontakt din lokale EUROPART.

Her finder du link til vores danske solcelle brochure.