Green Energy har brug flere teknikere til fremtidens grønne solceller

stilling

Vi har behov for flere nye teknikere til vores fantastiske team. Er du klar til at sætte din tekniske viden i spil hos en virksomhed, hvor vi indtager nye markeder hvert kvartal?

”Du bliver en del af en banebrydende og fremadstormende green-tech virksomhed med en fed kultur og en spændende teknologi. En teknologi, som du bliver teknisk ekspert på, når du monterer, underviser, fejlfinder eller støtter vores country managers i aktiviteter omkring vores produkter i Danmark og Europa,” fortæller Jens Ottosen CTO.

SE VIDEO:

Velkommen hos Green Energy

Du træder ind i en international organisation med vokseværk, der er drevet af en af verdens største udfordringer; nemlig at begrænse CO2-udslippet gennem ikke-fossile energikilder.

Vi er specialister i at udnytte solenergi og tilbyder en bred vifte af produkter, der omdanner lys til en økonomisk bæredygtig gevinst for transportbranchen. Det betyder fx, at busser, lastbiler og varevogne reducerer deres brændstofforbrug betydeligt og mindsker slitage på køretøjets batterier.

Vi har et strategisk samarbejde med nogle af Europas stærkeste salgs- og distributionskanaler – og dette gør, at vi kan fastholde vores danske kultur og entreprenørskab, der er verdenskendt for at have handlekraft og service i fokus.

Du supporterer med din tekniske knowhow og sikrer loyale kunder

Som en af vores nye teknikere, er du en vigtig del af processen, når kunderne skal have monteret solceller og øvrigt udstyr på køretøjer eller skibe. Du vil også få mulighed for at undervise kunder, der ønsker træning i teori, teknik, samt udføre installationer. Derudover kan der være behov for nogen rejseaktivitet, som support til messer (typisk i weekender) i Danmark og rundt om i Europa.

Når du er på værkstedet i Vejle, kommer du til at:

  • samarbejde med de øvrige teknikere, lager og logistik folk, samt salgsafdelingen
  • deltage i rådgivning af kunderne til den bedste tekniske løsning, som matcher deres behov
  • støtte igangværende tekniske aktiviteter med din tekniske knowhow hos kollegaer, samarbejdspartnere, distributører og salgskanaler

Få udviklingsmuligheder, personalegoder og entreprenante kolleger

Hos Green Energy bliver du en vigtig kompetence på tekniksiden i vores forretning. Vi planlægger at erobre nye markeder i 2023, derfor har vi behov for mindst en ny tekniker, der er dygtig til Engelsk, du vil blive en afgørende del af at supportere væksten i disse markeder.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr uge, overarbejde godtgøres ved afspadsering

Vores teknikere er funktionæransatte, og vi tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pensionsordning, efter endt prøvetid.

Samarbejde og styr på teknikken

  • Du har en relevant teknisk baggrund, som f.eks. lastvogns- eller busmekaniker. Du kan også have en elektriker baggrund.
  • Du trives i en rolle, hvor du er den tekniske ekspert.
  • Du er god til at gennemskue det tekniske område, og vil hurtigt kunne sætte dig ind i beregninger af anlæggene.
  • Du er vant til at planlægge og samarbejde da vi ser dette som vejen til fælles succes.
  • Du taler og skriver dansk flydende samt engelsk på godt/højt niveau.
  • Du er åben og udadvendt og trives med ”frihed under ansvar”.

Interesseret?

CORTAL Group assisterer i denne rekrutteringsproces. Alle henvendelser i forbindelse med denne stilling bedes rettes til Jesper Gottschalck-Hansen på mail jgh@cortalgroup.com eller tlf. 40104236

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag!

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden

Green Energy Scandinavia A/S er den operationelle del af den norske moderkoncern Green Energy. Selvudviklet elektronik og software, sammensat med solceller med den bedste CIGS-teknologi er grundlaget for virksomhedens drift.

Vores løsninger leveres bl.a. via forhandlere, primært til transportbranchen overalt i verden. Vi har speciale i busser, lastbiler og varevogne, men leverer også løsninger til skibs- og campingindustrien. Læs mere om os her.