Embedded software developer til fremtidens solcelleløsninger

software developer

** STILLINGEN ER BESAT**
Vi søger en embedded software developer, til vores fantastiske udviklingsafdeling. Er du klar til at sætte din tekniske kompetencer og drømme i spil hos en virksomhed, hvor vi udvikler IoT-løsninger til egne produkter?

”Du bliver en del af en banebrydende teknologi i en green-tech virksomhed med en fed kultur og en spændende teknologi. Hvor du får muligheden for at udvikle dig sammen med virksomheden. Vores softwarehold udvikler og vedligeholder vores cloud platform til dataindsamling fra vores IoT-produkter. Denne data skal i fremtiden bruges i et machine learning projekt. Derudover bruges der også en del tid på at udvikle og vedligeholde app’s til vores produkter,” fortæller Martin Lauritzen, Head of Engineering.

Velkommen hos Green Energy

Du træder ind i en international organisation med vokseværk, der er drevet af én af verdens største udfordringer; nemlig at begrænse CO2-udslippet gennem ikke-fossile energikilder.

Vi er specialister i at udnytte solenergi og tilbyder en bred vifte af produkter, der omdanner lys til en økonomisk bæredygtig gevinst for bl.a. transportbranchen. Det betyder for eksempel at busser, lastbiler og varevogne reducerer deres brændstofforbrug betydeligt og mindsker slitage på køretøjets batteri.

Vi har et strategisk samarbejde med nogle af Europas stærkeste salgs- og distributionskanaler – og dette gør, at vi kan fastholde vores danske kultur og entreprenørskab, der er verdenskendt for at have handlekraft og service i fokus. Firmasproget er engelsk, da størstedelen af vores kommunikation foregår med internationale kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

Du supporterer med din tekniske knowhow og sikrer loyale kunder

Som vores nye Embedded software developer, er du en vigtig del af udviklingsprocessen, når vi designer, tester, udvikler og drifter firmware til brug i invertere, charge controllere og lignende, der skaber værdi i verdensmarkedet. Du vil få mulighed for at anvende og udvikle dine evner og erfaring evt. fra forskning og afprøvning af teoretiske modeller men i særdeleshed praktisk viden. Du vil blive en del af en softwareudviklingsafdeling der i dag består af fem dygtige udviklere.

Når du er på arbejde, kommer du til at:

 • Samarbejde med resten af Engineering afdelingen samt hente inspiration fra vores teknikere og sælgere salgsafdelingen.
 • Bidrage til udviklingen af ny firmware til alle vores produkter samt sikre, at cloudløsningen indsamler data korrekt.
 • Deltage i produktudvikling i samarbejde med resten af Software- og Engineering teamet
 • Videreudvikle eksisterende applikationer samt udvikle interface til vores nye app’s
 • Vi tilbyder fleksible arbejdstider og er også åbne for delvis hybrid.

Vi tilbyder udviklingsmuligheder, personalegoder og entreprenante kolleger

Hos Green Energy bliver du en vigtig kompetence i vores udviklingsforretning. Vi planlægger at erobre nye markeder i 2024, derfor har vi behov for en ny embedded software developer. Du vil blive en afgørende del i at sikre en veldokumenteret produktudvikling.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr uge, overarbejde godtgøres ved afspadsering

Vi er alle funktionæransatte, og vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pensionsordning efter endt prøvetid.

Samarbejde og styr på teknikken

 • Du har en relevant Embedded Software Developer, Computer science, Datamatiker, Datalog, Fysiker, Software ingeniør eller lignende baggrund.
 • Du trives i en rolle, hvor du er teknisk ekspert, men konstant stræber efter udvikling og optimering af nye og eksisterende produkter.
 • Du er glad for at arbejde i en vækst virksomhed, hvor den ene dag sjældent ligner den anden.
 • Du er vant til at planlægge og samarbejde, da vi ser dette som vejen til fælles succes.
 • Du har kendskab eller åben for SCRUM, som vi anvender som projektkatalysator i afdelingen.
 • Dine vigtigste kompetencer ligger i programmering af microcontrollere. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med Arm og STM32. C og C++. RTOS/Mbed. MQTT og generelt IoT.
 • Du taler og skriver engelsk på højt niveau.
 • Du kan arbejde med ”frihed under ansvar”.

Interesseret?

CORTAL Group assisterer i denne rekrutteringsproces. Alle henvendelser i forbindelse med denne stilling bedes rettes til Jesper Gottschalck-Hansen på mail jgh@cortalgroup.com eller tlf. 40104236.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, der afholdes interview løbende.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på de helt rigtige kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Download stillingen her.

Om virksomheden

Green Energy Scandinavia A/S er den operationelle del af den norske moderkoncern Green Energy A/S. Selvudviklet elektronik og Firmware, sammensat med solceller med den bedste CIGS-teknologi er grundlaget for virksomhedens drift.

Vores skræddersyet plug and play-solcelleløsninger leveres på tværs af brancher og landegrænse, med det formål at reducere CO2-udledningen og fremme den grønne omstilling.

Læs mere om os her.