Hurtigt hjælp hos ZAPP, det er deres speciale

Zapp værksted kender vigtigheden af hurtig og professionel service. Nu sikrer solceller at Zapp er klar 24-7

Siden 1998 har værkstedet Zapp GmbH i Bernburg, Tyskland serviceret lastbiler og trailere af mærket MAN, Scania og DAF. Hurtig service er en nødvendighed i denne branche og derfor har virksomheden valgt at få monteret solceller på en af værkstedets servicevogne, så de altid har strøm med ude på vejene.

Hjælp til alt fra gearkasser og dæk til vaskehal og tankstation

Værkstedet har 62 ansatte, og har eget in-house vaskerum med kapacitet til 4 køretøjer ad gangen, så kunder undgår lang ventetid. Der kører mere end 50 lastvognstog igennem hver dag.

Med et værkstedsteam på 20 uddannede specialister og en servicegaranti fra 6.30-23.00 på hverdage, er kunden sikret en hurtig hjælp når uheldet er ude, for tid er penge for kunderne.

Ud over værkstedet råder Zapp også over dækservice med åbningstid som værkstedet og 7-14 på lørdage. Virksomheden har selvfølgelig også eget reservedelslager, der omfatter dele til alle mærker. Det sidste nye tiltag i denne 360 graders service er en tankstation, der er åben 24/7.

Hurtig hjælp også ude på vejen med solceller

Zapp værkstedet, har valgt at få monteret solceller på en af deres servicevogne, så de er sikrer på at have strøm med overalt. Det er Gerd-Michael Röper fra Green Energy/MIPV.pro der har været forbi værkstedet og i forbindelse med monteringen er Zapp værkstedet blevet certificerede som installationspartnere og kan nu tilbyde montering af produkterne gennem EUROPART.

Der er monteret et 220Wp solcellesæt og en BlackBox på en af værkstedets servicebiler, en MAN TGE 3.180 fra 2021. Gerd-Michael har mødt Sebastian Zapp, ejer, til en snak om hvordan valget faldt på produkter fra Green Energy/MIPV.pro.

Vi hørte om produkterne gennem EUROPART Barleben, og vi syntes det er den bedste løsning på markedet. Som installationspartner er det jo ikke kun egne biler, men også kundens, hvorfor det som alt andet, skal være det bedste. Vi ser frem til at monteret flere sæt både på vores egne biler og kundebiler” lyder det fra Sebastian Zapp.

Med monteringen af BlackBox i servicevognen får man 2 stk. 220 volt udgange, 4 stk. USB-udgange, samt 4 stk. USB-C udgange, så du kan oplade din mobil, IPad eller andre srømbrugende.

Vi ønsker Zapp værkstedet tillykke med den første installation og certificeringen.

Læs mere om firmaet her: www.zapp-bbg.de

Kontakt din lokale EUROPART afdeling i dag for mere info og priser, så du også kan sikrer dig en solcelleløsning der holder dig kørende. Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro kataloget her.